fbqMeghanin ja Catherinen eripura! Herttuattarien itkukohuun puuttui lopulta prinssi William | Seiska
Meghan ja Catherine

Meghanin ja Catherinen eripura! Herttuattarien itkukohuun puuttui lopulta prinssi William

Ulkomaat | 08.03.2021 18:30

Sussexin herttuatar Meghan, 39, ei säästellyt sanojaan maanantaiyönä Suomen aikaan nähdyssä Oprah Winfreyn tv-haastattelussa. Yksi herttuattaren piikittelyn kohteista oli prinssi Williamin, 38, vaimo, Cambridgen herttuatar Catherine, 39. 

Voisi kuvitella, että Catherine ja Meghan olisivat olleet kuin paita ja peppu hovissa. Olivathan molemmat astuneet kuninkaallisen avioliiton myötä kovin ainutlaatuiseen elinympäristöön. Mutta näin ei ollut, paljastaa Meghan haastattelussaan.

Lue myös: Harry ja Meghan: Tyttö tulossa! Herttuattarelta kuitenkin tomera vastaus suurperhekysymykseen

Meghan: Catherine oli syyllinen

Tähän asti brittimediasta on kerrottu, miten Meghan sai Catherinen itkemään morsiuslasten mekkojen sovitustilanteessa Harryn ja Meghanin häiden alla keväällä 2018. 

Meghanin mukaan tilanne oli päinvastainen: Catherine itketti häntä pari päivää ennen Harryn ja Meghanin suurta päivää.

- Ei olisi reilua mennä yksityiskohtiin, sillä Catherine on pyytänyt minulta anteeksi tapahtunutta ja olen sen hänelle antanut, Meghan totesi.

Lue myös: Prinsessa Diana työskenteli lastentarhassa, herttuatar Catherine valokuvasi myyntikatalogeja – näillä kuninkaallisilla on ollut oma ura!

Williamilta sovintolahja

Meghan näpäytti brittimediaa väärän tiedon levittämisestä. Hän koki epäreiluna, että herttuattarien välisen episodin uhriksi leimattiin Catherine, vaikka totuus oli Meghanin mukaan päinvastainen. 

- On raskasta tulla syytetyksi jostain, mihin ei ole syyllinen. Näin kävi minulle.

Loppu hyvin kaikki hyvin: prinssi William oli kukkakimpun kera käynyt Meghanin luona pahoittelemassa Catherine-vaimonsa käytöstä. 

- Catherine on hyvä ihminen, Meghan sanoo ja päättää aiheen käsittelyn.

Lue myös: Herttuatar Catherine ja Meghan Markle ensi kertaa yhdessä työkeikalla - asiantuntijalta hyytävä arvio väleistä: ”He tuskin katsoivat toisiinsa!”

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!