fbq
Meghan ja Harry

Meghan paljasti kyynelehtien kohuhaastattelussa: Hovi teki minusta itsetuhoisen!

Maanantaiyönä Suomen aikaan Yhdysvalloissa julkaistiin Sussexin herttuaparin Harryn, 36, ja Meghanin, 39, paljon närää ja hämmennystä herättänyt tv-haastattelu, talk show -kuningatar Oprah Winfreylle.

Etenkin brittimediassa oli jo etukäteen pelätty, millaisen pommin pariskunta pudottaa brittihovin päälle. Melkoinen pommi putosikin Meghanin suusta: hän kertoi hovielämän herättäneen hänessä itsetuhoisia ajatuksia.

- En halunnut enää elää, Meghan totesi kameran edessä pyyhkien silmäkulmiaan.

Kuninkaallinen skandaali! Herttuatar Meghania vastaan hurjia syytöksiä - Kuningashuone aloittaa historiallisen tutkinnan

Meghan muisteli Oprahille hovin edustusiltaa Royal Albert Hallissa alkuvuodelta 2019.

Kyseisenä päivänä Meghan oli hautonut mielessään itsetuhoisia ajatuksia mutta pakotti itsensä osallistumaan Harryn käsipuolessa illanviettoon. Kyse ei herttuattaren mukaan ollut velvollisuudentunteesta vaan siitä, ettei hän uskaltanut jäädä hauraassa mielentilassa yksin kotiin. 

- Kun valot sammuivat salissa, itkin ja puristin Harryn kättä, kunnes hän oli rystyset valkoisena.

Skandaaliteos! Herttuatar Meghanin isosisko kirjoitti häijyn kirjan perheenjäsenestään – Tyrkkyprinsessan siskon päiväkirja paljastaa sisarkateuden raadollisuuden

Meghan kertoi pyytäneensä hovilta apua mielenterveydellisiin ongelmiinsa – tuloksetta. 

- Se ei olisi antanut hyvää kuvaa instituutiosta, Meghan totesi viitaten kuningashuoneeseen, jota hän itse kutsuu haastattelussa ”The Firm” -sanalla (suom. Yritys). 

Päätös lähteä hovista ja Isosta-Britanniasta oli helpotus.

- Harry pelasti meidät kaikki jättämällä kuninkaallisen perheen. Meidän piti löytää itsellemme ja Archielle, 1, oma tapamme elää, Meghan kiitteli miestään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Meghan Marklen katkeroituneen Samantha-siskon kohukirjassa hurjia väitteitä: Häävieraille huumeita!