fbq
Ulkomaat
08.03.2021 16:30
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja YouTube
Meghan ja Harry
Meghan paljasti kyynelehtien kohuhaastattelussa: Hovi teki minusta itsetuhoisen!
Ulkomaat
08.03.2021 16:30
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja YouTube

Maanantaiyönä Suomen aikaan Yhdysvalloissa julkaistiin Sussexin herttuaparin Harryn, 36, ja Meghanin, 39, paljon närää ja hämmennystä herättänyt tv-haastattelu, talk show -kuningatar Oprah Winfreylle.

Etenkin brittimediassa oli jo etukäteen pelätty, millaisen pommin pariskunta pudottaa brittihovin päälle. Melkoinen pommi putosikin Meghanin suusta: hän kertoi hovielämän herättäneen hänessä itsetuhoisia ajatuksia.

- En halunnut enää elää, Meghan totesi kameran edessä pyyhkien silmäkulmiaan.

Lue myös: Kuninkaallinen skandaali! Herttuatar Meghania vastaan hurjia syytöksiä - Kuningashuone aloittaa historiallisen tutkinnan

Itki salaa katsomossa

Meghan muisteli Oprahille hovin edustusiltaa Royal Albert Hallissa alkuvuodelta 2019.

Kyseisenä päivänä Meghan oli hautonut mielessään itsetuhoisia ajatuksia mutta pakotti itsensä osallistumaan Harryn käsipuolessa illanviettoon. Kyse ei herttuattaren mukaan ollut velvollisuudentunteesta vaan siitä, ettei hän uskaltanut jäädä hauraassa mielentilassa yksin kotiin. 

- Kun valot sammuivat salissa, itkin ja puristin Harryn kättä, kunnes hän oli rystyset valkoisena.

Lue myös: Skandaaliteos! Herttuatar Meghanin isosisko kirjoitti häijyn kirjan perheenjäsenestään – Tyrkkyprinsessan siskon päiväkirja paljastaa sisarkateuden raadollisuuden

Hovi kielsi hoidon

Meghan kertoi pyytäneensä hovilta apua mielenterveydellisiin ongelmiinsa – tuloksetta. 

- Se ei olisi antanut hyvää kuvaa instituutiosta, Meghan totesi viitaten kuningashuoneeseen, jota hän itse kutsuu haastattelussa ”The Firm” -sanalla (suom. Yritys). 

Päätös lähteä hovista ja Isosta-Britanniasta oli helpotus.

- Harry pelasti meidät kaikki jättämällä kuninkaallisen perheen. Meidän piti löytää itsellemme ja Archielle, 1, oma tapamme elää, Meghan kiitteli miestään.

Lue myös: Meghan Marklen katkeroituneen Samantha-siskon kohukirjassa hurjia väitteitä: Häävieraille huumeita!