fbq
Meghan Ja Samantha Markle

Meghan Marklen katkeroituneen Samantha-siskon kohukirjassa hurjia väitteitä: Häävieraille huumeita!

Meghan Marklen, 39, sisarpuolen Samanthan juuri julkaistu kirja on mannaa rojalistille, joiden mielestä Meg rikkoi kiinteän kuningasperheen. Todellisuudessa perhe on ollut täynnä skandaaleita jo ennen prinssipuoliso Harryn, 36, syntymää.

Samantha on ollut viimeksi tekemisissä Meghanin kanssa viisi vuotta sitten, jolloin he puhuivat lyhyesti puhelimessa Thomas-isänsä terveydestä.

– Meghan kertoi kohdanneensa prinssin. Ihmettelin, miksi titteli oli niin tärkeä. Rakastunut nainen sanoisi kohdanneensa elämänsä miehen, Samantha kirjoittaa.

Samanthaa kalvaa yhä muun muassa Meghanin tokaisu hammastahnatuubista, vaikka tapahtuneesta on yli 25 vuotta.
Samanthaa kalvaa yhä muun muassa Meghanin tokaisu hammastahnatuubista, vaikka tapahtuneesta on yli 25 vuotta.

Skandaaliteos! Herttuatar Meghanin isosisko kirjoitti häijyn kirjan perheenjäsenestään – Tyrkkyprinsessan siskon päiväkirja paljastaa sisarkateuden raadollisuuden

Samantha on hellittämättä solvannut 20 vuotta nuorempaa Meghania tämän häistä lähtien. Katkeruuden aiheutti se, ettei sisarpuolta kutsuttu häihin.

Samantha itse sanoo loukkaantuneensa, kun Harry kuvaili mediassa kuninkaallisten olevan Meghanille se perhe, jota tällä ei koskaan ole ollut.

​ Meghan ei ole kommentoinut sisarpuolensa kohukirjaa millään tavalla.Meghan ei ole kommentoinut sisarpuolensa kohukirjaa millään tavalla. ​
​ Meghan ei ole kommentoinut sisarpuolensa kohukirjaa millään tavalla.Meghan ei ole kommentoinut sisarpuolensa kohukirjaa millään tavalla.

– Meghan on aivopessyt Harryn ja syöttänyt tälle Tuhkimo-tarinaa. Hän yritti myös ennen saada isän hylkäämään meidät muut lapset, jotta tämä pääsisi häihin.

Oho, Prinssi Harryn kihlattu Meghan Markle oli naimisissa jo aiemmin – tällainen on ex-mies!

Meghanin ja Trevorin avioliitto kesti vain kaksi vuotta. He erosivat vuonna 2013.
Meghanin ja Trevorin avioliitto kesti vain kaksi vuotta. He erosivat vuonna 2013.

Samantha kuvailee kirjassa myös perhekuvioiden historiaa mutta jättää kertomatta muun muassa sen, miksi hänen omat lapsensa lähetettiin isovanhempien kasvatettaviksi jo pieninä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sisarpuoli kertoo, että kun Meghan avioitui vuonna 2011 elokuvatuottaja Trevor Engelsonin kanssa, heidän häissään jaettiin vieraille marihuanapussukka kullekin, jotta ilo nousisi ylimmilleen.