Oho, Prinssi Harryn kihlattu Meghan Markle oli naimisissa jo aiemmin – tällainen on ex-mies!

Hllwd | 28.11.2017 12:45

Prinssi Harryn kihlattu, näyttelijä Meghan Markle sulautuu kuninkaalliseen sukuun ensi kesänä, kun reilun vuoden seurustellut pariskunta astuu avioon.

LUE MYÖS: Juuri kihlautuneet Prinssi Harry ja Meghan Markle astelivat median eteen superrakastuneina: Harry suunnitteli itse sormuksen - kuvat!

Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun Meghan astelee alttarille.

meghanmarkle

Yli kymmenen vuotta sitten Meghan tapasi elokuvatuottajana työskentelevän Trevor Engelsonin. Suhde syveni seurusteluksi vuonna 2004, ja kuusi vuotta myöhemmin Meghan sanoi ensimmäisen kerran "tahdon".

Meghanin ja Trevorin häitä vietettiin Jamaicalla vuonna 2011. Vain muutama kuukausi aiemmin Meghan nappasi paikan supersuositusta Pukumiehet-sarjasta, jonka hän jättää taakseen uuden suhteensa vuoksi.

LUE MYÖS: Prinssi Harryn tuleva vaimo paljastelee supersexyissä kuvissa - ei ihme, että Harry haluaa vihdoin sitoutua!

Brittimedian mukaan Meghanin ja Trevorin liitto otti ison kolhun Meghanin urasta, joka singahti nousuun räjähdysmäisen nopeasti. Pari erosi vuonna 2013.

Trevorin jälkeen Meghan on yhdistetty golf-tähti Rory Mcllroyyn sekä huippukokki Cory Vitielloon.

Trevor

Meghanin ja Harryn kihlausuutisten jälkeen paparazzit ovat olleet erityisen kiinnostuneita myös Meghanin ex-miehistä. Trevor paparazzattiinkin alkuviikosta matkalla työpaikalleen. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!