fbq
Ulkomaat
18.10.2021 22:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Megan Fox ja Brian Austin Green
Megan Foxin ja Brian Austin Greenin avioero vihdoin voimaan: näin omaisuus jaetaan!
Ulkomaat
18.10.2021 22:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Huippunäyttelijät Megan Foxin, 35, ja Brian Austin Greenin, 48, avioeroasiassa on päästy sopuun. Virallisista dokumenteista käy ilmi, että ero on tuomarin allekirjoitusta vaille sinetöity, kertoo TMZ.

Papereiden mukaan kummatkin osapuolet ovat yhtä mieltä siitä, että heille tulee kolmen lapsensa yhteishuoltajuus. Esimerkiksi elatusmaksuista ja muista yksityiskohdista ei kuitenkaan dokumenteissa mainita. 

Ex-parin lähipiiristä on liverrelty, että Meganilla ja Brianilla ei ollut avioehtoa. Näin ollen heidän omaisuutensa tullaan jakamaan puoliksi. Kymmenen vuoden liitto päättyi lusikoiden jakoon erimielisyyksien vuoksi, joita parivaljakko ei saanut soviteltua. 

Lue lisää: Megan Fox hakee avioeroa Brian Austin Greenistä: pariskunta elänyt jo yli puoli vuotta erillään - Meganin uusi rakkaus roihuaa!

Megan Fox ja Brian Austin Green
Megan tiedetään ehkäpä parhaiten vuoden 2007 Transformers-elokuvasta, kun taas Brian on tuttu roolistaan Beverly Hills 90210 -draamasarjasta.

SUHDE VUORISTORATAA

Meganin ja Brianin suhde on ollut yhtä vuoristorataa. Pari tapasi vuonna 2004 Meganin ollessa 18-vuotias. He menivät kihloihin vuonna 2006, mutta purkivat kihlauksen kolme vuotta myöhemmin. Seuraavana vuonna he menivät uudelleen kihloihin ja häitäkin tanssittiin hulppeasti Mauin saarella, Havaijilla.

Vuonna 2015 Megan haki eroa, mutta veti hakemuksen takaisin tultuaan raskaaksi. Lopulta vuoden 2020 hän jätti jälleen eropaperit, ja tällä kertaa ero myös tapahtuu.

Lue lisää: Maailman seksikkäimmäksi naiseksi nimitetty Megan Fox keskellä erikoista kolmiodraamaa uuden rakkaansa kanssa

UUDET RAKKAAT

Vuodesta 2019 asumuserosssa olleella ex-parilla on kummallakin jo uudet heilat. Megan on viime vuodesta saakka ollut virallisesti yhdessä räppäri Machine Gun Kellyn kanssa, kun taas Brian deittailee ammattitanssija Sharna Burgessia.

Machine Gun Kelly ja Megan Fox
Räppäri ja näyttelijäkaunotar tapasivat ensimmäistä kertaa Midnight in the Switchgrass -trillerin kuvauksissa.

Megan on sanonut, ettei Machine Gun Kellylla ole ollut tekemistä eron kanssa, vaikkakin kaksikko tapaili toisiaan jo ennen kuin Megan oli ennättänyt jättää avioerohakemustaan.

Lähteet: TMZ, Page Six ja Fox News

Lue lisää: Pariskunta muistuttaa jo toisiaan! Megan Fox kuherteli räppäripoikaystävänsä kanssa valmistujaisjuhlissa – katso kuvat yhteensopivista rakastavaisista!