fbq
Ulkomaat
27.03.2021 22:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, ABC/WDTV
Megan Fox Machine Gun Kelly
Maailman seksikkäimmäksi naiseksi nimitetty Megan Fox keskellä erikoista kolmiodraamaa uuden rakkaansa kanssa
Ulkomaat
27.03.2021 22:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, ABC/WDTV

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi tituleerattu Megan Fox, 34, on joutunut keskelle kolmiodraamakohua uuden rakkaansa Colson Bakerin eli Machine Gun Kellyn, 30, kanssa. Colson tapaili mallina työskentelevää Sommer Raytä, 24, samaan aikaan kun löi hynttyyt yhteen Meganin kanssa. Nyt Sommer on avannut sanaisen arkkunsa Logan Paulin podcastissa

Lue myös: Megan Fox hakee avioeroa Brian Austin Greenistä: pariskunta elänyt jo yli puoli vuotta erillään - Meganin uusi rakkaus roihuaa!

Kolmen kuukauden koeaika

Sommerin mukaan hän tapaili Machine Gun Kellyä yhä silloin, kun tuore Hollywoodin superpari aloitti suhteensa. Malli kertoo podcastissa, että Colsonin ja Meganin suhde alkoi Midnight in the Switchgrass -elokuvan kuvauksissa. Sommerin mukaan hänen suhteensa Colsonin kanssa ei kuitenkaan koskaan edennyt fyysiselle tasolle.

– Kun tapailin Colsonia, en koskaan harrastanut hänen kanssaan seksiä. Laitan aina kaikki deittikumppanini odottamaan vähintään kolme kuukautta, että tiedän onko kyseinen ihminen minulle hyväksi, Sommer latasi podcastissa.

Megan Fox

– Colson ei koskaan läpäissyt testiä.

Lue myös: Seksisymboli Megan Fox ja komea räppärirakas huomion keskipisteenä romanttisilla treffeillä - paparazzikuvat eivät sovellu kateellisille!

Erosi kymmenen vuoden liitosta

Megan haki avioeroa miehestään Brian Austin Greenistä, 47, lähes kymmenen avioliittovuoden jälkeen viime marraskuussa. Yhdessä kolmen lapsen vanhemmat olivat lähes 20 vuotta, mutta viettivät viimeiset puoli vuotta asumuserossa ylitsepääsemättömien erimielisyyksien vuoksi. 

Lue myös: Paparazzikuvat paljastavat: eronnut superkaunotar Megan Fox vaihtoi heti nuorempaan - läheisesti yhdessä suosikkiräppärin kanssa!

Megan Fox Brian Austin Green
Seksisymboli ex-aviomiehensä Brianin kanssa vuonna 2019.

Sommer puolestaan kertoo podcastissa, että kokee Colsonin pettäneen häntä Meganin kanssa.

– Minusta ei tunnu pahalta sanoa näin, sillä hän tavallaan petti minua Megan Foxin kanssa, jos vertaa (suhteiden) aikajanoja.

Megan Fox
Megan Turtles-elokuvan kuvauksissa vaaleatukkaisena.

Ei pitänyt Megania uhkana

Sommer kertoo, että hän matkusti Puerto Ricoon tapaamaan Colsonia samalla, kun tämä kuvasi tulevaa elokuvaansa Meganin kanssa.

Lue myös: Onko kaikkien aikojen seksisymboli nykyään rengastettu nainen? Rakastunut Megan Fox edusti valtava timanttisormus nimettömässään - katso kuvat!

– Odotin hotellilla koko sen ajan, kun he kuvasivat elokuvaa, enkä ajatellut asiaa sen kummoisemmin. Ajattelin, että Megan on vanhempi, hänellä on lapsia ja hän on naimisissa ynnä muuta.

Megan Fox
Meganista tuli teinipoikien päiväunien kohde esiinnyttyään Transformers-elokuvissa.

Megan ja Colson virallistivat suhteensa julkaisemalla yhteiskuvia sosiaaliseen mediaan viime kesänä sen jälkeen, kun kuvat parivaljakon romanttisista treffeistä levisi eri medioissa toukokuun lopussa. 

– Colson halusi vain erota minusta, sillä hän tapaili jo Megania ja pani Megania, Sommer täräyttää haastattelussa.

Katso myös: Superseksikäs Megan Fox korsetissa ja sukkanauhoissa - mikä seksipommi!

Megan Fox

Söpö pari

Sommer oli myös tiedustellut Colsonilta, miksei voi tulla tämän musiikkivideon kuvauksiin mukaan. Colson oli perustellut kieltoa koronarajoituksilla, mutta myöhemmin mallille selvisi, että Megan esiintyy videolla Colsonin rakastettuna.

– Uskon, että vaikka olisin harrastanut hänen kanssaan seksiä, olisi hän silti vehdannut Meganin kanssa selkäni takana, Sommer tilittää.

Megan Fox Shia LaBeouf
Megan vastanäyttelijänsä Shia LaBeoufin kainolossa vuosituhannen alussa.

Lopuksi suunsa puhtaaksi puhunut Sommer vielä lisää, ettei vihaa Colsonia tapahtuneen johdosta eikä halua kuulostaa katkeralta.

– Mielestäni he ovat söpö pari.

Lähteet: People.com & YouTube.

Katso myös: Huh, mikä kuumis: Megan Fox alusvaatekuvissa - nahkaa, sukkanauhoja ja uhkea povi!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »