fbq
Hllwd
20.05.2020 21:04
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
megan
Paparazzikuvat paljastavat: eronnut superkaunotar Megan Fox vaihtoi heti nuorempaan - läheisesti yhdessä suosikkiräppärin kanssa!
Hllwd
20.05.2020 21:04
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Hehkeä näyttelijäkaunotar Megan Fox, 34, on eronnut aviomiehestään Brian Austin Greenistä, 46, kymmenen vuoden avioliiton jälkeen.

Pian eron jälkeen paparazzi bongasi näyttelijättären räppäri Machine Gun Kellyn, 30, autossa hymy huulillaan. 

Lue lisää: Superseksikäs Megan Fox korsetissa ja sukkanauhoissa - mikä seksipommi! 

Maailman seksikkäimmäksi naiseksikin aikanaan valittu Megan oli vienyt MGK:n ensin treffeille ex-miehensä suosikkikahvilaan, josta heidän matkansa jatkui kaunottaren asunnolle. 

megan fox ja mgk

Ero julki

Ero tuli julkiseksi virallisesti maanantaina 18. toukokuuta, kun Brian kertoi asiasta avoimesti podcast-ohjelmassaan. 

Lue lisää: Huh, mikä kuumis: Megan Fox alusvaatekuvissa - nahkaa, sukkanauhoja ja uhkea povi! 

Meganin ja Brianin eroa oli epäilty jo hetken aikaan ulkomaalaisissa medioissa, koska näyttelijätär oli havaittu aikaisemmin toukokuussa ilman vihkisormustaan. Lisäksi Brian oli vihjaillut asiasta Instagramissaan epämääräisen mystisillä päivityksillä. 

 

Pariskunta ehti olla yhdessä vuodesta 2004 asti. Tuolloin Megan oli 18 ja Brian 30.

Monien teinien sydämet särkyivät vuonna 2010, kun Megan meni naimisiin Brianin kanssa. Useat teinipojat olivat kuolanneet näyttelijättären perään sen jälkeen, kun hän oli näyttänyt uhkeat muotonsa vuoden 2007 Transformers-autoelokuvassa. 

megan fox

Lue lisää: Megan Foxin outo sotku: avioero ja uusi lapsi!

Autolla hurmaamaan

Yksi tuon aikaisista teineistä on nyt nähtävästi onnistunut tavoitteissaan. Megania nuorempi Machine Gun Kelly nimittäin hurmaa tietään kaunottaren sydämeen korskealla urheiluautollaan. 

megan fox ja mgk

Räppäri kuljetti Megania ympäri Kalifornian Calabasasia. Autossa he siemailivat kahvia ja juttelivat yli 30 minuuttia paikallaan, jonka jälkeen he ostivat ruokaa mukaan ja kurvasivat Meganin kotiin.
 

mgk auto