Jason Derulo ja Jena Frumes

Laulajatähti Jason Derulo ja mallikaunotar Jena Frumes: ero!

Ulkomaat | 24.09.2021 21:31

Laulaja-lauluntekijä Jason Derulo, 32, ja hänen 28-vuotias fitness-mallirakkaansa Jena Frumes ovat eronneet. Parilla on yhteinen lapsi, Jason King, joka syntyi vasta neljä kuukautta sitten. Jason kertoi erosta Twitter-tilillään jakamassaan ytimekkäässä kirjoituksessa eilen torstaina (23.9.).

- Jena ja minä olemme päättäneet erota. Hän on uskomaton äiti, mutta uskomme erossa olon sallivan sen, että voimme olla parhaita versioita itsestämme, sekä parhaita vanhempia, tähti kirjoittaa.

Jason pyytää lopuksi yksityisyyttä asiaa koskien.

Jason Derulo ja Jena Frumes
Kyyhkyläiset tepastelivat käsikkäin vielä heinäkuun helteillä.

LYHYITÄ SUHTEITA

Jasonin ja Jenan onni kesti lopulta vain puolitoista vuotta, sillä kaksikon kerrotaan aloittaneen tapailemisen juuri ennen koronapandemiaa. Pari julkisti suhteensa viime vuoden maaliskuussa yhteiskuvien saattelemana, ja vuotta myöhemmin he jakoivat uutisen perheenlisäyksestään.

Tähti on aiemmin deittaillut muun muassa laulaja Jordin Sparksia, sekä mallikaunottaria Ragon Milleria ja Daphne Joyta – kuitenkin huonolla menestyksellä.

Lue lisää: Sensuuri iski! Jason Derulon "anakonda boksereissa" oli liikaa Instagramille: "En voi koolleni yhtään mitään!"

Jason Derulo
Jason tunnetaan lukuisista hiteistään, joista debyyttisingle ”Whatcha Say” siivitti hänet suosioon vuonna 2009. Hänellä arvioidaan olevan noin 16,6 miljoonan euron omaisuus.

YLLÄTTÄVÄ KÄÄNNE JUHLAVIIKOLLE

Mielenkiintoista on, että Jasonilla ja Jenalla on yhteinen syntymäpäivä 21.9. Ero siis osui sangen ikävästi parivaljakon juhlaviikolle. Vain päivää ennen erouutista mallikaunotar omisti vuolaan onnittelupostauksen Jason-rakkaalleen, jossa hän hehkutti miestään runsain sanoin ja sydän-emojein. 

Myöhemmin Jena kuitenkin poisti kuvan, mutta hän näyttää silti säästäneen perhekuvat tilillään.

Lähteet: Page Six, E! Online, Metro

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:All Over Press, Twitter
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!