fbq
Lady Gaga

Lady Gagan ikonisen lihamekon takaa löytyy yllättävä tarina: ”Halusin olla rauhassa bileissä” – paljastaa turvautuneensa luodinkestävään kolttuun

Laulaja Lady Gaga, 35, kertoo tuoreessa British Voguen haastattelussa kahdenkymmenen ikonisen tyylinsä tarinan. Videolla tähti kertaa muun muassa eri luomusten suunnittelijoita ja mieltymyksiään muodin saralla.

Eritoten yksi huippulaulajan tyyli lienee jäänyt monen ihmisen mieleen, ja herättää tunteita vielä 11 vuoden jälkeenkin. Kyseessä on tietysti lihamekko, joka kohautti MTV Video Music Awardseissa vuonna 2010.

- Idea oli itse asiassa meikkiartisti Val Garlandin. Työskentelimme yhdessä hyvin pitkään, ja hän kertoi minulle tarinan siitä, kuinka hän meni juhliin makkaroihin pukeutuneena. Ajattelin sen olleen aika hauska juttu, ja tokaisin, että no, se on loistava tapa varmistaa että kaikki jättävät sinut rauhaan bileissä, Gaga kertoo.

Val Garland on kuuluisa meikkitaiteilija, joka on tuttu esimerkiksi Glow Up – Huippumaskeeraaja haussa -ohjelmasta.

Gaga kertoo mekon takana olleen myös poliittinen sanoma tai pikemminkin kannanotto. Tuolloin elettiin juuri aikaa, jolloin Yhdysvaltain asevoimissa oltiin luopumassa ”Don’t ask, don’t tell”-käytännöstä, jonka mukaan seksuaalista suuntautumista ei ole syytä kysyä tai kertoa.

- Päätimme toteuttaa lihamekon, koska ajattelin, että jos olimme valmiita kuolemaan maamme tähden, mitä sillä on väliä, miten identifioit itsesi, hän valottaa.

Lady Gaga
Lihamekon suunnitteli Franc Fernandez, mutta idea syntyi House Of Gaga -tiimin luomana. Mukana lavan takana ennen mekon esittelyä oli myös laulajan stylisti Brandon Maxwell, jonka Gaga kertoo olevan vegaani. Hän auttoi ompelemaan lihapalat artistin ylle.

Kuin Kleopatra aamutakissa! Näitä Lady Gagan tyylejä et ole nähnyt – kuvat!

Voguen videolla Gaga nostaa esille myös presidentti Joe Bidenin virkaanastujaisseremonian, jossa laulaja esitti upeasti kansallishymnin. Päällään hänellä oli Schiaparellin sykähdyttävä muotiluomus.

Lady Gaga

- Tämä on yksi suosikeistani. Kukaan ei tiedä tätä, mutta asusta oli tehty luodinkestävä. Kun näin kultaisen kyyhkysen, tiesin, että tämä oli oikea asu tähän tilaisuuteen, hän sanoo.

Yhdysvaltojen seuraava presidentti on jätskihullu könsikäs – Seiska selvitti Joe Bidenin taustat!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Lady gaga ja Adam Driver
Gagan rinnalla odotetussa uutuuselokuvassa nähdään Adam Driver.

Laulaja poseerasi hiljattain Voguen marraskuun numerossa poikkeuksellisen rohkeasti. Hän antoi lehteen haastattelun tulevan elokuvan varjolla, sillä tähti esittää pääroolia Patrizia Reggianina House Of Gucci -elokuvassa.

Elokuva on Ridley Scottin ohjaama, ja se kertoo maailmankuulusta rikostapauksesta, jossa Maurizio Guccin ex-vaimo Patrizia järjesti tälle palkkamurhan keväällä 1995.

Jestas! Lady Gaga poseerasi kameralle ilman rihman kiertämää: näin rohkeissa kuvissa et ole tähteä toviin nähnyt!