Lady Gaga hirveän rikoksen kohteena: ystävää ammuttiin ja koirat varastettiin - FBI tutkii asiaa

Ulkomaat | 26.02.2021 18:01

Laulaja ja näyttelijä Lady Gaga (oik. Stefani Germanotta), 34, sai tiedon järkyttävästä rikoksesta myöhään keskiviikkoiltana. Laulajan ystävää, jonka tähti on palkannut ulkoiluttamaan koiriaan, ammuttiin neljä kertaa rintaan tämän ollessa ulkoiluttamassa Gagan kolmea koiraa. 

Ryan Fischer, 30, oli ulkoiluttamassa laulajatähden kolmea ranskanbuldoggia, Kojia, Miss Asiaa ja Gustavoa kun tuntemattomaksi jääneet kaksi miestä ampuivat häntä ja varastivat koirista kaksi. Poliisi saapui paikalle pian ampumisen jälkeen ja löysi Miss Asian karanneena lähistöltä. Ryan toimitettiin läheiseen sairaalaan tuntemattomassa tilassa. Hänen uskotaan toipuvan.

Lue myös: Lady Gaga raiskattiin nuorena toistuvasti – oireili viiltelemällä itseään: Minulla ei ollut ketään auttamassa, tunsin hirveää kipua

Ryan joutui väijytyksen uhriksi

Valvontakameran kuvasta näkyy, kuinka Ryan lähtee ulkoiluttamaan koiria Länsi-Hollywoodissa sijaitsevan asuntonsa ulkopuolelle, kun valkoinen henkilöauto pysähtyy miehen vierelle. Auton takapenkiltä nousee kaksi mustiin pukeutunutta henkilöä, joista toinen käskee Ryania luovuttamaan koirat heille.

Väijytyksessä pahoin loukkaantuneen Ryanin kuullaan huutavan kivusta tultuaan ammutuksi ja tämän jälkeen pyytävän apua, kun hyökkääjät olivat poistuneet. Videolla näkyy myös, kuinka karkuun pinkonut Miss Asia palaa Ryanin luokse hyökkääjien lähdettyä. Ryan hoiti Gagan koiria tämän ollessa kuvaamassa uutta elokuvaansa Roomassa.
 

Lady Gaga Miss Asia
Poliisi löysi Miss Asian harhailemassa rikospaikan läheisyydessä.

Lady Gaga on shokissa tapahtuneesta

Poliisin mukaan Ryania ammuttiin rintaan, mutta hänen uskotaan selviävän. Hänen kerrottiin olleen tajuissaan ja reagoineen poliisien saapuessa paikalle. Ryan toimitettiin sairaalaan kriittisessä tilassa.

Lue myös: Lady Gaga käytti mittaamattoman arvokasta timanttikorua: häipyi Hollywood-juhlista ilmoittamatta – turvamiehille iski paniikki!

Gagan lähipiiriin kuuluva lähde kertoo ET Onlinelle, että laulajatähti tuntee olevansa avuton ja murtunut tapahtuneen johdosta. Gaga kokee olevansa voimaton ollessaan niin kaukana Italiassa, mutta tekee kaiken voitavansa tilanteen korjaamiseksi.

- Ryan ei ole vain hänen koiriensa ulkoiluttaja vaan myös hyvä ystävä. Gaga on järkyttynyt tapahtuneesta.

FBI tutkii tapausta

Los Angelesin poliisivoimat työskentelevät yhdessä FBI:n kanssa selvittääkseen tapahtuneen. Vaikka vastuu tutkimuksesta on paikallisella poliisilaitoksella, on FBI kiinnostunut tapauksesta, sillä Gaga esiintyi Presidentti Joe Bidenin virkaanastujaisissa vain kuukausi sitten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

- Lady Gaga on toki tunnettu henkilö, mutta hän lauloi presidentti Bidenin virkaanastujaisissa, mikä tekee tästä aivan toisen tasoisen onnettomuuden, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

- FBI haluaa tietää tarkalleen, mikä tätä iskua motivoi.

Poliisilla ei ole tiedossa iskun motiivia. Veikkauksia on esitetty kalliin koirarodun jälleenmyynnistä aina Gagan kiristämisyritykseen asti. Gaga on luvannut koirien palauttamiseen johtavasta vihjeestä 500 000 dollarin, eli hieman yli 410 000 euron palkkion.

Lue myös: Oma keilahalli! Lady Gagan ökytalon sisustus yllättää – kuvat!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!