fbq
prinssi harry, meghan

Kuninkaan shokkipäätös: prinssi Harrylle ja Meghanille häätö kodistaan!

Kuningas Charles, 74, häätää nuorimman poikansa prinssi Harryn ja tämän vaimon Meghanin Britannian-kodistaan, The Sun paljastaa.

Lehden tietojen mukaan kuningas teki päätöksen poikansa ja tämän perheen häätämisestä pian sen jälkeen, kun prinssi Harryn Varamies-elämäkertakirja julkaistiin tammikuussa.

Kirjassa Harry kertoo paljastuksia hovin kulisseista ja puhuu ikävään sävyyn isästään, tämän vaimosta kuningara Camillasta ja isoveljestään prinssi Williamista. Harry on laukonut ikäviä paljastuksia lähisuvustaan myös tv-haastatteluissa hovista lähtönsä jälkeen.

Nyt puhuu prinssi Harryn poikuuden vienyt nainen: ”Se oli viiden minuutin känniseksiä”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Harry ja Meghan saivat Britannian-kotinsa, Windsorin mailla sijaitsevan Frogmore Cottagen kuningatar Elisabetilta häälahjaksi vuonna 2018.

Harry ja Meghan remontoivat viiden makuuhuoneen kotinsa veronmaksajien piikkiin. Remontti maksoi noin 2,7 miljoonaa euroa. Harry ja Meghan ehtivät asua vastaremontoidussa kodissaan vain lyhyen ajan ennen kuin he jättivät kuninkaalliset velvoitteensa ja muuttivat Yhdysvaltoihin keväällä 2020. Heidän oli tarkoitus pitää Frogmore Cottage kakkoskotinaan.

Frogmore Cottage
Harry ja Meghan menettävät Frogmore Cottagen, jota remontoitiin miljoonilla euroilla.

Harry maksoi lopulta taloon tehdyn remontin omasta pussistaan, kun sai solmittua miljoonasopimukset Netflixin ja Spotifyn kanssa Yhdysvalloissa.

The Sun kertoo, että kuninkaan päätöksellä tehdyn häädön myötä Harrylla ja Meghanilla ei ole enää Britanniassa omaa tukikohtaa. Lehden tietojen mukaan Harry ja Meghan suunnittelevat Frogmore Cottagen irtaimiston lähettämistä kotiinsa Kalifornian Montecitoon. Harryn ounastellaan havittelevan Britannian-kodistaan ainakin koristeellista ottomaani-henkistä penkkiä sekä sohvaa.

Tältä prinssi Harryn poikuuden vienyt nainen näyttää nykyään − katso paparazzikuvat!

kuningas Charles
Kuningas Charlesin tekemä häätöpäätös puhuu karua kieltä isän ja pojan viilenneistä väleistä.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nähtäväksi jää, saapuvatko Harry ja Meghan lapsineen kuningas Charlesin kruunajaisiin toukokuussa.

Lehden mukaan kuningas Charles on tarjoamassa Frogmore Cottagea asuinpaikaksi seksiskandaalikohussa ryvettyneelle pikkuveljelleen, prinssi Andrew'lle.

prinssi andrew
Prinssi Andrew on pitänyt matalaa profiilia seksiskandaalissa ryvettymisensä jälkeen.

Kuningatar Elisabet vei Andrewlta tittelit ja siirsi hänet syrjään kuninkaallisista työtehtävistä vuonna 2022. Syynä oli yhdysvaltalaisen Virginia Giuffren kanne. Hän kertoi syytteessään, että hänet pakotettiin harrastamaan seksiä Andrew’n kanssa 17-vuotiaana kolmeen otteeseen vuonna 2001. Andrew on kiistänyt syytteet.

The Sunin mukaan prinssi Andrew ei ole halukas muuttamaan Frogmore Cottageen, joka on huomattavasti pienempi kuin hänen nykyinen kartanonsa Royal Lodge.

Shokkiväite: Prinssi William pahoinpiteli Harryn: "Kaaduin koiranruokakipon päälle"