fbq
Kotimaahansa palannut prinssi Harry vitsaili EM-futiksesta - ei jälkeäkään kitisijäprinssistä! | Seiska
Ulkomaat
01.07.2021 10:30
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Prinssi Harry
Kotimaahansa palannut prinssi Harry vitsaili EM-futiksesta - ei jälkeäkään kitisijäprinssistä!
Ulkomaat
01.07.2021 10:30
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Prinssi Harry, 36, saapui juhannuksena Isoon-Britanniaan edesmenneen äitinsä, prinsessa Dianan muistoseremonioihin. Tänään torstaina (1.7.) tuli kuluneeksi 60 vuotta Dianan syntymästä.

Merkkipäivän kunniaksi Kensingtonin palatsin puistoon nousee uusi Dianan muistopatsas, jonka esittelevät Harry ja veljensä prinssi William, 39.

Lue myös: Syntymästä 60 vuotta - näitä yllättäviä faktoja et välttämättä tiedä prinsessa Dianasta!

Koronarajoitusten vuoksi Harry on joutunut viettämään viisi päivää karanteenin ylhäisessä yksinäisyydessään Englannin-kodissaan Frogmore Cottagessa Windsorissa.

Keskiviikkona (30.6.) Harry sai luvan poistua ihmisten ilmoille annettuaan negatiivisen koronatestituloksen. 

Läpänheittoa EM-futiksesta

Britit suhtautuvat varauksella entiseen suosikkiprinssiinsä, sillä avioliittonsa aikana prinssi on enemmän kitissyt vaikeuksistaan kuin ollut avuksi ja hyödyksi kansalle. Etenkin viime kuukausina Harry on heittänyt lokaa hovin, perheenjäsentensä ja jopa rakastetun kuningatar Elisabetin, 95, niskaan. 

Lue myös: Prinsessa Dianan syntymästä 60 vuotta! Päivä on omistettu prinsessan muistolle!

Sussexin herttua teki Lontoossa yllätysvierailun WellChild -hyväntekeväisyystilaisuuteen, jossa nähtiin joku aivan toinen kuin kitisijä-Harry. Pitkästä aikaa hän muistutti sitä iloista, hulvatonta ja huoletonta prinssiä, jota kansa ja media niin rakastivat. 

Harry tarttui smalltalkissaan ajankohtaiseen aiheeseen - jalkapalloon. Prinssi vitsaili tilaisuuden kutsuvieraille Ison-Britannian ylivoimaisesta voitosta 0-2 Saksaa vastaan.

Kuunteli perheiden ilot ja surut

Kasvitieteellisessä puutarhassa Kew Gardensissa pidetyssä tilaisuudessa jaettiin WellChild -palkinnot kymmenelle lapselle, Liverpoolissa työskentelevälle lastenlääkärille ja muusikko Anne-Marielle, joka on yhdeksän viime vuotta tukenut vakavasti vammaisen 12-vuotiaan Meriel-tytön perhettä. Harry istui alas jokaisen voittajan ja näiden perheiden kanssa, rupatteli ja kuunteli. 

Lue myös: Meghania ja Harryä syytetään tekopyhyydestä ja julkisuustempusta – Sussexin herttuaparin tyttären nimivalinta herättää briteissä tunteita

Paikalla olleen suosikkipoppari Ed Sheeranin kanssa Harry ehti myös vaihtaa kuulumiset.