fbq
Märtha Louise hylkäsi liikekumppaninsa.

Kohuprinsessa Märtha Louise hylkäsi liikekumppaninsa – šamaani-rakas Durek herättää epäilyksiä: Suhde näyttää liian hyvältä!

Märtha Louise, 48, tienasi miljoonia euroja vuosina 2007–2018 pyörittäessään enkelikoulua ja kirjoittaessaan henkisen kasvun opaskirjoja parhaan ystävänsä, selvännäkijä Elisabeth Nordengin, 51, kanssa.

Viime toukokuussa Märtha Louise ilmestyi varoittamatta Elisabethin kotiin ilmoittaakseen, että enkelikoulu ja yhteiset bisnekset on hänen osaltaan ohitse.

– Olin aavistanut jo pitkään, että yhteistyömme loppuu, mutta Märha Louise oli vienyt asiat päässään pidemmälle. Neuvotteluvaraa ei enää ollut.

Elisabethin ja Märtha Louisen ystävyys kesti liki 15 vuotta. Välit katkesivat toukokuussa täysin, kun prinsessa rakastui ja hylkäsi bestiksensä.
Elisabethin ja Märtha Louisen ystävyys kesti liki 15 vuotta. Välit katkesivat toukokuussa täysin, kun prinsessa rakastui ja hylkäsi bestiksensä.

Norjan kohuprinsessa Märtha Louisen ystävältä paljastuskirja: ”Meitä pidettiin lesboparina!”

Elisabeth on norjalaisten tavoin ennakkoluuloinen prinsessan rakastettua, šamaani Durek Verrettiä, 44, kohtaan. Monet pelkäävät, että Durek rahastaa prinsessan kuiviin, sillä hänen menneisyytensä ei ole puhtoinen. Etunimi Durek on sekin tekaistu, oikea nimi on Derek,

Durek Verret ansaitsee taskurahaa šamaanina ja matka- bloggarina. Märtha Louise on tienannut useita miljoonia enkelikoulullaan ja kirjoillaan.
Durek Verret ansaitsee taskurahaa šamaanina ja matkabloggarina. Märtha Louise on tienannut useita miljoonia enkelikoulullaan ja kirjoillaan.

–  Hän saapui Norjaan samana päivänä, kun Märtha Louise lopetti yhteistyömme. Prinsessa ei ole ottanut minuun mitään yhteyttä tuon päivän jälkeen. Hiljaisuus on täydellinen, selvänäkijä pahoittelee.

Prinsessa Märtha Louisen kohutun šamaani-rakkaan salattu menneisyys paljastui: huumeongelma ja suhde mieheen!

Elisabethin mielestä prinsessan ja šamaanin suhde näyttää liian hyvältä ollakseen kestävä.

– He ovat hyvin erilaisia. En kuitenkaan aio murehtia heidän puolestaan, sillä minulla on oma elämäni. Toivottavasti heidän kovasti vakuuttelemansa huuma kestää loppuelämän.