William, Catherine ja Meghan

Kohuhaastattelu herätti! Meghanin kommentit Catherinesta sai prinssi Williamin suojelemaan perhettään ja hovia

Ulkomaat | 28.03.2021 12:04

Sussexin herttuapari Harry, 36, ja Meghan, 39, antoivat pari viikkoa sitten kohua herättäneen haastattelun yhdysvaltalaiselle talk show -emännälle Oprah Winfreylle.

Lue myös: Meghan paljasti kyynelehtien kohuhaastattelussa: Hovi teki minusta itsetuhoisen!

Mantereiden välillä alkoi sanasota siitä, kuka oli loukannut ketäkin. Yksi tapauksen hiljaisista kärsijöistä on Harryn isoveli, prinssi William, 38, joka yrittää jälkipyykkiä pestessään suojella perhettään ja puhdistaa omalta osaltaan hovin mainetta.

– Emme todellakaan ole rasistinen perhe, William totesi toimittajalle kouluvierailun yhteydessä viitaten Meghanin syytteisiin hovin rasistisuudesta.

Harryn ja Meghanin tv-tilityksellä on kauaskantoiset  vaikutukset niin monarkiaan  kuin hovin ydinperheeseen.
Harryn ja Meghanin tv-tilityksellä on kauaskantoiset  vaikutukset niin monarkiaan  kuin hovin ydinperheeseen.

Lue myös: Stressikäyrä korkealla! Perhesotkujen kuormittama Prinssi William pelkää Harryn ja Meghanin seuraavaa siirtoa

Pelko läheisten puolesta

Meghanin kommentit tv-haastattelussa Cambridgen herttuatar Catherinesta, 39, ovat herättäneet Williamissa vahvan tarpeen varjella vaimoaan ja lapsiaan.

– Se, että Meghan puhui Katesta negatiiviseen sävyyn, oli Williamille pahempaa kuin että Meg olisi hyökännyt häntä itseään kohtaan, hovikirjailija Penny Junor kertoo People-lehdelle.

– Kate on  suruissaan  Meghanin  väitteistä, että  hän olisi itkettänyt tätä,  hovitoimittaja  Katie Nicholl  sanoi OK!- lehdelle.
– Kate on  suruissaan  Meghanin  väitteistä, että  hän olisi itkettänyt tätä,  hovitoimittaja  Katie Nicholl  sanoi OK!- lehdelle.

Lue myös: Kuninkaallinen skandaali! Herttuatar Meghania vastaan hurjia syytöksiä - Kuningashuone aloittaa historiallisen tutkinnan

Toinen perheenjäsen, jota William ja kuninkaallinen perhe suojelevat viimeiseen asti on sydänleikkauksesta kotiutettu prinssi Philip, 99.

– Perhe ei halua Philipin tietävän kohun laajuutta. On mahdotonta peitellä kaikkea, mutta pyrkimys on suojella häntä pahimmilta perhepaljastuksilta, hovitoimittaja Katie Nicholl kertoo 9Honey-verkkojulkaisussa.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press ja Getty Images
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!