fbq
Meghan ja Harry

Kirjeskandaali! Herttuatar Meghanin tiedottaja ärähti Meghanin puolesta: "Naurettavaa"

Prinssi Harryn vaimo, Sussexin herttuatar Meghan Markle tahtoo katkaista huhujen verkon.

The Telegraph uutisoi perjantaina (21.4.) että Meghan oli lähettänyt appiukolleen, kuningas Charlesille kirjeen kaksi vuotta sitten. Kirjeessä hän osoitti huoltaan kuninkaallisperheen tiedottomasta harhasta.

Seksinukkeskandaali riepottelee hovia - härskiä prinsessa Dianan muiston tahraamista!

Meghan tahtoo tabloidien lopettavan spekulaatiot.
Meghan väittää tahtovansa tabloidien lopettavan spekulaatiot.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kirje liittyi siihen, kun Meghan väitti vuonna 2021 Oprah Winfreyn haastattelussa, että hänen, prinssi Harryn ja nimettömänä esitellyn kolmannen kuninkaallisen välillä oltiin käyty useita keskusteluita liittyen Harryn ja Meghanin esikoisen ihonväriin.

The Telegraphin mukaan tämä yhteydenpito Meghanin ja Charlesin välillä olisi yksi syy siihen, että Meghan päätti olla osallistumatta toukokuun 6. järjestettäviin kruunajaisiin.

Prinssi Harry osallistuu kuningas Charlesin kruunajaisiin - Meghan ei

Nyt Meghanin tiedottaja kommentoi spekulaatioita tyrmäten kaiken täysin.

- Sussexin herttuatar elää elämäänsä tässä hetkessä, eikä mieti kaksi vuotta sitten tapahtunutta yhteydenpitoa liittyen neljä vuotta sitten tapahtuneisiin keskusteluihin, Meghanin tiedottaja kertoi 22.4. annetussa lausunnossa.

- Kaikki muuhun viittaava on väärää ja naurettavaa.

- Kehotamme tabloidimediaa ja useita kuninkaallisten kirjeenvaihtajia lopettamaan pitkästyttävän sirkuksen, jonka he itse aiheuttavat.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Spekulaatiot Meghanin ympärillä alkoivat, kun muutama päivä sitten ilmoitettiin prinssi Harryn osallistuvan kruunajaisiin, ja Meghanin jättävän juhlallisuudet välistä.

Hovilähteet: Kuningas Charles on erittäin pettynyt Meghanin päätökseen

Meghan aikoo jäädä kruunajaisten ajaksi juhlimaan parin esikoisen, Archien, 4-vuotissyntymäpäiviä Kaliforniaan heidän tyttärensä, Lilibetin, 1, kanssa.