fbq
Kelly Clarkson

Kelly Clarksonin oikeustaistelun taustalla raju rahariita – ex-puoliso vaatii lähes viiden miljoonan euron elatusapua!

Suosittu yhdysvaltalaislaulaja Kelly Clarkson, 38, jätti eropaperinsa kesäkuun alussa. Sittemmin riidat ex-puoliso Brandon Blackstockin, 43, kanssa ovat äityneet rumaksi taisteluksi oikeudessa sekä rahoista että lasten huoltajuudesta.

Laulaja Kelly Clarkson erosi ja myy perheensä miljoonakotia - viihtyisitkö sinä tässä 930 neliön supertähtilukaalissa? Kuvat!

Kellyn ex-mies Brandon on toiminut vuosia laulajan managerina. Pari meni naimisiin 2013.
Kellyn ex-mies Brandon on toiminut vuosia laulajan managerina. Pari meni naimisiin 2013.

Uusimpana käänteenä Kelly väittää Brandonin omistaman Starstruck Management Groupin toimineen vilpillisesti. Kellyn väitteen mukaan sekä hänen eksänsä että firmassa työskentelevä Brandonin isä Narvel olisivat toimineet luvatta managereina.

Kelly Clarksonin ruma eroriita jatkuu – laulaja haukkuu exäänsä huijariksi!

Laulajatähdellä on oma tv-ohjelma The Kelly Clarkson Show, jossa hän silloin tällöin valottaa omankin elämänsä saloja.
Laulajatähdellä on oma tv-ohjelma The Kelly Clarkson Show, jossa hän silloin tällöin valottaa omankin elämänsä saloja.

Parilla on kaksi yhteistä lasta, joiden ensisijainen huoltajuus myönnettiin Kellylle marraskuun lopussa. Siitä huolimatta Brandonin sanotaan hakeneen hurjaa, lähes 360 000 euron puolisolle annettavaa tukirahaa ja elatusmaksuja. Se tekisi yli 4,8 miljoonaa euroa vuodessa.

Oikeudenkäyntiä koskevissa asiakirjoissa todetaan, että vanhempien väliset erimielisyydet ovat lisääntyneet, ja että heidän välillään on pulaa luottamuksesta.

Avioehto suojaa laulajatähti Kelly Clarksonin miljoonaomaisuutta erossa – perheen palatsimainen luksustalo kaupan!

Huippulaulaja pisti perheen 8,2 miljoonan euron jättikodin myyntiin kesällä ja muutti pois. Kauaa hän ei ollut siellä asunut, sillä hän osti asunnon kaksi vuotta aiemmin. Kellyllä on avioehto, jolla hän suojelee yli 38 miljoonan euron varojaan.

Kelly Clarksonin ero tuli täytenä yllätyksenä lähipiirille: Heillä oli paljon stressiä elämässä!

Tähti on kertonut omassa keskusteluohjemassaan, että ero tuli yllätyksenä. Seitsemän vuoden avioliiton kariutuminen johtuu Kellyn mukaan ylitsepääsemättömistä ongelmista. Hän on myös aiemmin sanonut koronakevään olleen kuin tunteiden vuoristorataa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy