fbq
Kanye West

Kanye Westin illallista vahdittiin liiankin tarkoin - 14-vuotias synttärisankari heitettiin ulos ravintolasta!

Räppäri Kanye "Ye" West, 45, nousi vastikään otsikoihin, sillä hänen huhutaan menneen naimisiin alaisensa Bianca Censorin, 27, kanssa.

Alle kolmekymppinen Bianca työskentelee Kanyen Yeezy-kenkien suunnittelijana. Avioliitto vaikuttaa nopealta päätökseltä, sillä Kanye Westin ja Kim Kardashianin avioero astui voimaan marraskuussa 2022. 

Kohupari meni naimisiin vuonna 2014, ja heillä on neljä yhteistä lasta, North, 9, Saint, 6, Chicago, 4, ja Psalm, 3. Kimillä ja Kanyella on lasten yhteishuoltajuus.

- Kim haluaa, että hänen lapsillaan on suhde Kanyen kanssa, ja Kanye puolestaan haluaa olla heidän elämissään isähahmona, sisäpiirin lähde kertoi Us Weeklylle joulukuussa.

- Vaikka he eivät näe aivan silmästä silmään, Kim ei koskaan haluaisi estää Kanyeta näkemästä lapsiaan.

Kanye Westillä salahäät uhkean Biancan kanssa?! Kuvat

Kanye
Nobu tunnetaan niin sanottuna "julkkisten hotspottina".
Kanye
Turvamiehet pitivät huolta siitä, ettei Westin seuruetta häiritty. Tämä tehtiin muiden asiakkaiden viihtyvyyden kustannuksella.

Kanye ja Bianca bongattiin Kalifornian Malibussa sijaitsevassa julkkisten suosimassa Nobu-ravintolassa. He saapuivat kuuden jälkeen illallistamaan yhdessä Kanyen vanhimman tyttären Northin kanssa, joka saapui paikalle hyvän ystävänsä ja turvamiesten saattelemana suurin piirtein kymmenen minuuttia myöhemmin.

Uusioperhe nautti rauhallisesta illallisesta. Samaan aikaan illallistanut asiakas kertoi, että turvamiehet tarkkailivat erittäin intensiivisesti muita ruokailijoita, jottei Kanyesta ja kumppaneista yritettäisi ottaa salakuvia.

Vahtiminen oli niin tarkkaa, että eräs asiakkaista tunsi olonsa jopa häiriköidyksi. Turvamiehet käskivät toistuvasti hänen syntymäpäiviään juhlineen 14-vuotiaan tyttärensä ja tämän ystävien olla käyttämättä puhelimiaan, kun he halusivat kuvata illasta muistoja Tiktok-tileilleen. Isä kävi valittamassa toiminnasta ravintolan johdolle, ja heidät poistettiin paikalta, sillä johtaja uskoi heidän yrittävän ottaa salakuvia Kanyesta.

Kanye
Kanye ja Bianca yrittivät pitää matalaa profiilia poistuessaan paikalta puoli yhdeksän aikaan illalla.
North
North ilmeili paparazzeille eikä näyttänyt kovin tyytyväiseltä.

Paparazzivideo! Kanye West täysin tunnistamattomana