fbq
Ulkomaat
29.11.2022 14:20
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press ja Backgrid
Kanye West
Paparazzivideo! Kanye West täysin tunnistamattomana
Ulkomaat
29.11.2022 14:20
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press ja Backgrid

Räppäri Kanye "Ye" West, 45, ilmoitti vastikään pyrkivänsä Yhdysvaltojen presidentiksi vuoden 2024 vaaleissa. Kanye bongattiin vastikään poistumassa illalliselta poliittisesti äärioikeistolaisia arvoja kannattavan seuran kanssa.

Katso videolta, kun Kanye pakenee tunnistamattomana salamavaloja:

Kanye vietti iltaa Kalifornian Santa Monicassa italialaisessa Giorgio Baldi -ravintolassa äärioikeistolaisista mielipiteistään tunnetun toimittajan Milo Yiannopoulosin sekä ex-vaimonsa Kim Kardashianin kohutulla seksivideolla esiintyneen artistin Ray J:n kanssa.

Kanye poistui nopeasti paikalta salamavalojen välkkyessä. Hän oli piilottanut kasvonsa lippalakin ja suppuun vedetyn hupun taakse. Istuttuaan mustan auton takapenkille hän nimmaroi kiireestäänkin huolimatta kohteliaasti fanin oven raosta ojentaman vinyylilevyn.

Lue myös: "Olen sängyssä vaimosi kanssa" - Pete Davidsonin ja Kanye Westin tekstiviestikeskustelu vuoti nettiin!

Kanye
Kanye on kertonut pyrkivänsä USA:n presidentiksi. Hän on väläytellyt ideaa aiemminkin.

Mikäli rap-artistin presidenttiehdokkuus pitää, hän on toistaiseksi toinen henkilö, joka on julkistanut hakevansa vaaleissa ehdolle. Ensimmäisenä tulevan ehdokkuutensa julkistanut oli Donald Trump

Kanye pyrki presidentiksi myös vuonna 2020. Tuolloin hän oli äänekäs esimerkiksi abortinvastaisista mielipiteistään. Kanye sai vaaleissa suurin piirtein 70 000 ääntä. 

Lue myös: Nyt meni liian pitkälle! Kanye West bannattiin Instagramista - syynä rasistiset ulostulot

Kanye on kirjoitellut antisemitistisiä tekstejä sosiaaliseen mediaan. Sekä Twitter että Instagram ovat taannoin bannanneet räppärin tilit väliaikaisesti epäsopivien kirjoitusten vuoksi.

Milo Yiannopoulos
Milo Yiannopoulosin Twitter-tili on poistettu.

Kanye julisti, että hänen seurassaan illallisella viihtynyt Milo Yiannopoulos tulee johtamaan hänen tulevaa presidenttikampanjaansa.

Milon harjoittamasta anitsemitismistä on lukuisia esimerkkejä. Hän on esimerkiksi taannoin lahjoittanut juutalaiselle toimittajalle 14,88 dollaria. Luvuista ensimmäinen viittaa "Neljääntoista sanaan", joka on valkoisen ylivallan kannattajien käyttämä slogan. 88 puolestaan on uusnatsien käyttämä lyhenne sanoista "Heil Hitler", sillä H on aakkosten kahdeksas kirjain.

Milo joutui eroamaan oikeistokonservatiivisen Breitbart-uutissivuston palveluksesta vuonna 2017, kun julki tuli hänen vanhoja kommenttejaan, joissa hän puhui hyväksyvästi seksistä aikuisten miesten ja poikien välillä.

Lue myös: Sekosiko Kanye West lopullisesti? Ruikuttaa ex-vaimonsa perään ja uhkaa tappaa Pete Davidsonin

Ray J
Ray J:n takin selkämystä koristi "YE24"-teksti.