fbq
hailey ja selena

Justin Bieberin Hailey-vaimo sai tappouhkauksia − näin Selena Gomez puuttui asiaan

Malli Hailey Bieber, 26, ja laulaja Selena Gomez, 30, ottavat kantaa heidän väliseensä somedraamaan, joka yltyi fanien keskuudessa käsittämättömiin mittasuhteisiin. 

Voit lukea draamasta lisää tästä

Haileyn somekäytös herätti fanien spekulaatiot, että hän kiusaa Selenaa sosiaalisen median välityksellä. 

Selenaa ja Haileyta yhdistää heidän suhteensa laulaja Justin Bieberiin, 29. Justin kosi Haileyta vain kaksi kuukautta hänen ja Selenan eron jälkeen. Fanit uskovatkin, että Haileylla on jotain aviomiehensä ex-rakasta vastaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Fanit alkoivat muun muassa tekemään TikTok-videoita, joissa analysoidaan negatiiviseen sävyyn Haileyn tekemisiä monien vuosien ajalta sekä kirjoittamaan Justinin somejulkaisujen kommenttikenttiin tekstejä, joissa käsketään artistin eroamaan vaimostaan. 

Somedraama jatkuu! Justin Bieberiä kehotetaan eroamaan Hailey-vaimostaan: "Valitsit väärän naisen"

Nyt on käynyt ilmi, että Hailey on saanut tapauksen seurauksena jopa tappouhkauksia. 

Selena julkaisi Instagramin tarinaosiossaan perjantaina (24.3.) tekstin, jossa kertoo olleensa Haileyn kanssa yhteyksissa. 

- Hailey Bieber otti minuun yhteyttä, ja kertoi, että on saanut tappouhkauksia ja paljon vihamielistä negatiivisuutta. En tue tällaista. Kenenkään ei pitäisi joutua kokemaan vihaa ja kiusaamista. Olen aina puolustanut ystävällisyyttä ja haluan todella, että tämä kaikki loppuu, laulaja kirjoittaa vapaasti suomennettuna. 

Hailey julkaisi myöhemmin samana päivänä tekstin, jossa kiittää Justinin ex-tyttöystävää asiaan puuttumisesta.  Hän kertoo keskustelleensa Selenan kanssa parin viikon ajan, kuinka he pääsisivät tilanteesta eteenpäin. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Viimeiset pari viikkoa ovat olleet hyvin raskaita kaikille mukana olleille ja miljoonat ihmiset näkevät niin paljon vihaa tämän ympärillä, mikä on todella haitallista. Sillä aikaa kun sosiaalinen media on uskomaton tapa yhdistää ja rakentaa yhteisöjä, niin tällaiset tapaukset luovat äärimmäistä jakautumista sen sijaan, että se toisi ihmisiä yhteen.

Hailey muistuttaa, että asioita on helppo ottaa irti asiayhteyksistä, ja että jokaisen pitäisi ajatella minkälaista sisältöä julkaisee. 

- Loppujen lopuksi uskon, että rakkaus on aina suurempaa kuin viha ja negatiivisuus, ja aina on mahdollisuus kohdata toinen toisemme empaattisemmin ja myötätuntoisemmin. 

Justin Bieberiltä tyly temppu vaimolleen - peittotyyli hämmensi