Sandra Lee

Julkkislääkäri Sandra ”tohtori Paise” Lee suunnittelee matkaa Suomeen: Ei ainuttakaan suomalaista potilasta

Ulkomaat | 14.09.2021 08:22

Tv:stä tuttu tohtori Paise eli lääkäri Sandra Lee, 50, on erikoistunut puristelemaan finnejä, rasvapatteja ja muita paukamia.

Kaliforniassa asuva ihotautilääkäri tuli tunnetuksi jaettuaan videoita työstään YouTubessa. Videot finnien puristelusta levisivät myös muille alustoille. Ensimmäisen videonsa hän jakoi vuonna 2010.

Myös Sandran puoliso, puoliksi islantilainen Jeffrey C. Rebish toimii alalla ja samalla klinikalla.

Sandra ja Jeffrey ovat olleet naimisissa vuodesta 2000. Parilla on kaksi teini-ikäistä poikaa.

Sandra pitää ihotautiklinikkaa yhdessä puolisonsa kanssa. Jeffrey  on puoliksi islantilainen. Pohjoismainen kulttuuri onkin tullut Sandralle vähitellen tutuksi.
Sandra pitää ihotautiklinikkaa yhdessä puolisonsa kanssa. Jeffrey  on puoliksi islantilainen. Pohjoismainen kulttuuri onkin tullut Sandralle vähitellen tutuksi.

Lue myös: Finnien puristeluvideoilla tähdeksi noussut Sandra Lee Seiskalle: En ajatellut, että siitä kasvaisi kovinkaan isoa juttua

Rakkautta ensinäkemältä

Sandra tapasi Jeffreyn yliopistolla ensimmäisenä orientaatiopäivänään. Molemmat ovat kertoneet julkisuudessa rakastuneensa ensinäkemältä.

Sandra vakuuttaa, etteivät paiseet, finnit tai muut ihon alta löytyvät epäkohdat ällötä häntä.

– Minua inhottaa paljon enemmän ihmisten muut eritteet, kuten ripuli ja oksennus.

Tohtori Paise kertoo Seiskalle, ettei koskaan näytä potilailleen minkäänlaista ällötystä.

– Tärkeintä on saada potilaalle hyvä ja turvallinen olo. En halua, että kukaan ajattelisi olevansa millään tavalla vastenmielinen, Sandra muistuttaa.

Tohtori Paise on katsottavissa TLC-kanavalla  ja discovery+-palvelussa.
Tohtori Paise on katsottavissa TLC-kanavalla  ja discovery+-palvelussa.

Lue myös: Televisiosta tuttu tohtori Paise Sandra Lee raottaa perhe-elämäänsä Seiskalle: Emme puhko finnejä kotona

Tärkeä ihonhoito

Ihonhoito on Sandralle itselleenkin hyvin tärkeää. Vuonna 2017 hän perusti oman ihonhoitomerkkinsä SLMD Skincare Products. Se tarjoaa avun henkilöille, jotka eivät syystä tai toisesta pääse ihotautilääkärin vastaanotolle.

– Tuotemerkkini on tarkoitettu avuksi niille, jotka kärsivät iho-ongelmista, Sandra kuvailee.

Tärkeimmäksi ihonhoitovinkiksi Sandra neuvoo aurinkorasvan ja hymyn.

– Hymy tekee hyvää – tutkitusti, Sandra lupaa.

Vuodesta 2018 kuvatun Tohtori Paise -sarjan myötä ohjelmaan osallistuvat ihmiset saavat helpotusta vaivoihinsa, eivätkä he joudu maksamaan operaatioista mitään.

Kysyttäessä unelmista Sandra miettii hetken ja vastaa sitten. – Suurimmat haaveeni ovat toteutuneet. Tällä hetkellä ei ole mitään sellaista, minkä toivoisin toteutuvaksi.
Kysyttäessä unelmista Sandra miettii hetken ja vastaa sitten. – Suurimmat haaveeni ovat toteutuneet. Tällä hetkellä ei ole mitään sellaista, minkä toivoisin toteutuvaksi.

Lapsifanien määrä yllätti

Tohtori Paiseella on lukuisia pieniä faneja. Sandra kertoo saavansa katsojiltaan usein postia. Hänen klinikallaan käy myös nuoria faneja moikkailemassa idoliaan.

– Halloweenina monet pukeutuvat Tohtori Paiseeksi! Se on tosi coolia. Lapset oppivat ohjelmaani katsomalla lääketieteellistä sanastoa, mikä on todella upeaa. Ala-asteikäiset saattavat tietää tarkkaan erilaisten iho-ongelmien nimet ja hoitomuodot, hän ihmettelee.

Suomalaisfanejakin hänellä on roppakaupalla.

– Minulla ei ole vielä ollut ainuttakaan suomalaista potilasta! Toivottavasti pääsen pian myös käymään Suomessa, se on ehdottomasti suunnitelmissani.

Teksti:Julia Aalto-Setälä
Kuvat:Discovery plus ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!