Sandra Lee

Televisiosta tuttu tohtori Paise Sandra Lee raottaa perhe-elämäänsä Seiskalle: Emme puhko finnejä kotona

Ulkomaat | 12.09.2021 21:04

Tv:stä tuttu tohtori Paise eli lääkäri Sandra Lee, 50, on erikoistunut puristelemaan finnejä, rasvapatteja ja muita paukamia.

Kaliforniassa asuva ihotautilääkäri tuli tunnetuksi jaettuaan videoita työstään YouTubessa. Videot finnien puristelusta levisivät myös muille alustoille. Ensimmäisen videonsa hän jakoi vuonna 2010.

Lue myös: Finnien puristeluvideoilla tähdeksi noussut Sandra Lee Seiskalle: En ajatellut, että siitä kasvaisi kovinkaan isoa juttua

Tohtori Paise on katsottavissa TLC-kanavalla  ja discovery+-palvelussa.
Tohtori Paise on katsottavissa TLC-kanavalla  ja discovery+-palvelussa.

Kolme lääkäriä perheessä

Ihotautilääkärin malli tulee kotoa. Sekä puoliso että oma isä ovat tehneet uransa kirjaimellisesti ihmisten iholla.

Sandran kiinalais-singaporelainen ihotautilääkäri-isä on jo eläkkeellä. Myös Sandran puoliso, puoliksi islantilainen Jeffrey C. Rebish toimii alalla ja samalla klinikalla.

Sandra pitää ihotautiklinikkaa yhdessä puolisonsa kanssa. Jeffrey  on puoliksi islantilainen. Pohjoismainen kulttuuri onkin tullut Sandralle vähitellen tutuksi.
Sandra pitää ihotautiklinikkaa yhdessä puolisonsa kanssa. Jeffrey  on puoliksi islantilainen. Pohjoismainen kulttuuri onkin tullut Sandralle vähitellen tutuksi.

Sandra ja Jeffrey ovat olleet naimisissa vuodesta 2000. Parilla on kaksi teini-ikäistä poikaa, joille myös välillä nousee finnejä naamaan. Vanhemmat opastavat heitä mieluummin hyvään ihonhoitoon kuin että alkaisivat kotona puristella heidän näppylöitään.

– Emme jahtaa heitä tai puhko finnejä kotona. Jos lapsille tulisi jotain vaivaa, mikä vaatisi lääkäriä, me tietenkin veisimme heidät vastaanotolle.

Teksti:Julia Aalto-Setälä
Kuvat:Discovery plus ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!