fbq
Ulkomaat
19.04.2021 20:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press
Britney Spears
Julkisuudesta lähes kokonaan kadonnut Britney Spears harvinaisissa paparazzikuvissa - katso!
Ulkomaat
19.04.2021 20:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press

Paparazzit bongasivat laulaja Britney Spearsin, 39, ostoksilta viime perjantaina (16.4.). 

Mustiin farkkuihin, harmaaseen t-paitaan sekä rentoon bleiseriin pukeutunut Britney kävi kaupoilla Malibussa, Los Angelesin. Laulaja oli turvautunut trendikkäisiin ja mukaviin Birkenstock-sandaaleihin. 

Laulaja käytti vastuullisesti myös kasvomaskia suojataakseen itseään koronavirukselta.

Britney paljasti tuoreessa Instagram-julkaisussaan, että hän oli lainannut poikaystävänsä ruskeaa bleiseriä shoppailureissun ajaksi.

- Yritin piiloutua paparazzeilta, mutta he huomasivat minut kuitenkin, Britney kirjoitti.

Lue myös: Kohautti Helsingissä, ajoi päänsä kaljuksi ja rakastui onnenonkijaan – muistatko nämä skandaalit Britney Spearsin uralta?

Britney Spears
Britney Spears
Britney Spears

#FreeBritney

Laulajan ympärillä on ollut suuri #FreeBritney-kampanja, jolla kaunotar yritetään vapauttaa isänsä Jamien kontrollista. Kampanja herättää edelleen paljon keskustelua, vaikka se on ollut käynnissä vuodesta 2009 asti. 

Lue myös: Britney Spears otti kantaa faniensa aggressiiviseen kampanjaan: vannoo olevansa onnellisempi kuin koskaan - katso video

Syy kampanjan suureen huomioon on se, että Britney yrittää kumota isänsä holhoussopimusta oikeudessa. Oikeustaistelut eivät kuitenkaan edenneet laulajan toiveiden mukaisesti, koska Fox News -julkaisun mukaan holhoussopimusta jatkettiin vuoteen 2021 asti. 

Lue myös: Urheilullisen lahjakas laulaja! Britney Spears kävelee käsillään – katso video! 

Osa häntä kannustavista faneistaan kuitenkin uskoo, että Britneyn lähipiirissä on muitakin haitallisia henkilöitä laulajan isän lisäksi. Fanit syyttävät Britneyn poikaystävää Sam Ashgaria, 27, siitä, että hän pitäisi laulajakaunotarta vankina kotonaan.

Osa laulajan faneista ei enää usko, että Britney itse edes käyttää omia some-tilejään. He arvelevat, että kaikki Britneyn julkaisut ovat vanhoja kuvia, jotka on julkaistu uudelleen. 

Britney on yrittänyt aiemmin murtaa faniensa uskomuksia sosiaalisen median voimalla. Tuolloin hän julkaisi Instagramissa kuvia, joista näkee milloin ne ovat otettu. Fanit väittivät julkaisujen jälkeen, että otoksia on käsitelty kuvanmuokkausohjelmilla.

Huoltajuuskiista edelleen kesken

Hiljattain julkaistussa Framing Britney Spears -dokumentissa käsitellään tähden elämää ja uraa sekä kohuttua holhousmääräystä. The New York Timesin tekemässä dokumentissa ääneen pääsee muun muassa Britneyn entinen assistentti, joka toivoo laulajan voivan itse kertoa oman tarinansa jonain päivänä.

Britneyn isä Jamie hallitsee tyttärensä omaisuutta. Britneyn ensimmäisen Las Vegas -konserttisarjan (2013–2017) parissa työskennellyt mies kertoi The Sun -lehdelle Jamie-isän käyttäytyneen tyrannimaisesti ihmisiä kohtaan. Hän vahti kaikkien liikkeitä ja alkoi käskyttää jokaista henkilökunnan jäsentä.

- En usko, että häntä oikeasti kiinnostaa Britneyn hyvinvointi. Häntä kiinnostaa enemmän, miten paljon hän hyötyy tyttärestään.

Lue myös: Britney Spears romahti isänsä holhottavaksi - kohudokumentti maalaa likaisen kuvan supertähden taustajoukoista

Britney on uhannut lopettaa uransa, mikäli ei saa päätösvaltaa elämästään ja omaisuudestaan. Britneyn oli tarkoitus aloittaa uusi Domination-konserttisarjansa Las Vegasissa helmikuussa 2019, mutta show peruttiin vain kuukautta ennen ensi-iltaa. Tuolloin syyksi kerrottiin Britneyn isän terveysongelmat, mutta uusimpien väitteiden mukaan poppari ei aio esiintyä, ennen kuin on saanut vapautensa takaisin.

Britney Spears
Tilaa Seiskan uutiskirje! »