Hllwd
Katso videot!

Urheilullisen lahjakas laulaja! Britney Spears kävelee käsillään – katso video!

18.09.2020 23:01

Laulajakaunotar Britney Spears, 38, kannustaa katsomaan maailmaa väärinpäin. Sosiaalisessa mediassa usein tanssitaitojaan esittelevä kaunotar näyttää, kuinka ketterästi kävelee käsillään. Hän julkaisi akrobaattisesta taidonnäytteestään lyhyen videon Instagramissa. 

- Maailmaa näyttää paljon paremmalta ylösalaisin, Britney kannustaa. 

Urheilullisella neidolla oli tempun aikana päällä vaaleanpunainen urheilutoppi, mustat minishortsit ja kirkkaan punaiset lenkkarit. Vaaleat hiuksensa hän oli sitonut ponihännälle takaraivonsa tienoille. Britneyn kultakutrit hipoivat silti nurmikkoa, kun hän tallusti kätösillään. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seeing the world upside down is waaaaay better 🙃🌎✨🤸🏼‍♀️ !!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Oikeustaistelu

Britney on ollut viime aikoina kiihtyneen holhousoikeustaistelun keskellä isänsä Jamien kanssa. Jamie on ollut Britneyn huoltajana yli 10 vuoden ajan, kun Britney pidätettiin vuonna 2008.

Lue lisää: Britney Spears haluaa eroon holhoussopimuksestaan: pyytää oikeutta poistamaan isänsä käskyvallan omaan elämäänsä - taustalla vuosia kestänyt sotku ja vapautuskampanja! 

Laulaja on yrittänyt saada isänsä pois huoltajansa asemasta viime vuodesta asti TMZ-lehden saamien oikeudenkäyntidokumenttien mukaan. Asiakirjoissa lukee myös se, että Britney on hylännyt keikkailun toistaiseksi. 

Lue myös: Oops! Pop-laulaja Britney Spears poltti kotisalinsa: ”Onneksi kukaan ei loukkaantunut!"

Lue myös: Britney Spears joutui sairaalaan – poikaystävä tsemppaa Instagramissa: "Rikkinäinen luu paranee kestävämmäksi!"

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!