fbq
Lady Gaga

Jestas! Lady Gaga poseerasi kameralle ilman rihman kiertämää: näin rohkeissa kuvissa et ole tähteä toviin nähnyt!

Laulaja Lady Gaga, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, 35, esiintyy Vogue-lehden marraskuun numerossa poikkeuksellisen rohkeasti. Valokuvaaja Steven Meiselin ikuistama Gaga poseerasi lehden sivuilla useassa upeassa otoksessa. 

Kansikuvassa laulajan yllä komeilee Schiaparelli-muotimerkin taidonnäyte. Vaatteet toimitettiin kuvauksiin suoraan Pariisista ja Venetsiassa, ja kuvauksissa hyödynnettiin myös ikonisten muotitalojen Louis Vuittonin, Chanelin ja Valentinon luomuksia. Tähtilaulaja on lisännyt kuvauksista monia julkaisuja Instagram-tililleen.

Kuin Kleopatra aamutakissa! Näitä Lady Gagan tyylejä et ole nähnyt – kuvat!

Laulaja on kunnostautunut myös näyttelijänä, ja hänet muistetaan erityisen hyvin vuoden 2018 menestyselokuvan A Star Is Born -roolistaan. Allyn hahmossa näytellyt Gaga sai Oscar-palkinnon kappaleestaan Shallow. Tähdellä on kaapissaan myös kaikkiaan 12 arvostettua Grammy-palkintoa musiikkiurastaan.

Voguen haastattelussa tuodaan esille, kuinka odotukset Gagan suhteen ovat korkealla: hän nimittäin esittää pääroolia Patrizia Reggiania marraskuussa valkokankaat valloittavassa House Of Gucci -elokuvassa. 

Elokuva on Ridley Scottin ohjaama, ja se kertoo maailmankuulusta rikostapauksesta, jossa Maurizio Guccin ex-vaimo Patrizia järjesti tälle palkkamurhan keväällä 1995. Nainen tuomittiin teosta vankeuteen vuonna 1998.

House of Gucci -elokuvan kuvaukset etenevät: Lady Gagan vesirajaa hipova hameenhelma paljasti kuvauksissa enemmän kuin piti - kuvat!

Elokuvan traileri levisi netissä kulovalkean tavoin, ja se poiki paljon meemejä, jotka olivat suosittuja fanien keskuudessa - eikä ihme, sillä Gaga eläytyy silminnähden roolisuoritukseensa.

House Of Gucci -poster
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Elin hänenä (Patriziana) puolentoista vuoden ajan. Puhuin aksentilla yhdeksän kuukautta siitä, myös kameroiden ulkopuolella. En koskaan irrottanut roolistani, Gaga kertoo.

Elokuvassa nähdään lukuisia näyttelijäkuuluisuuksia, kuten Adam Driver, Jared Leto, Salma Hayek ja Al Pacino.

Lady Gagan seksikäs enkelityyli loksautti leuat kaupungilla - hämmentävät paparazzikuvat

Lady gaga ja Adam Driver
Gagan vastanäyttelijä on Adam Driver, joka eläytyy Maurizio Gucciksi.
Lady gaga ja Adam Driver
Kuvaukset toteutettiin kokonaisuudessaan Italiassa. Päänäyttelijät Gaga ja Adam soutelivat Como-järvellä maaliskuussa.

Reaggiani, joka vielä on elossa ja vapautettu vankilasta vuonna 2016, on sanonut olleensa ärsyyntynyt siitä, ettei Gaga ole tavannut häntä rooliaan varten. Laulaja itse perustelee tätä vahvasti sillä, että halusi luoda oman versionsa päähahmosta ilman ulkopuolisia vaikutteita.

- Tarkoitan, että kukaan ei tule kertomaan minulle, kuka Patrizia Gucci oli – ei edes hän itse.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sama periaate pätee taustatyöhön, jonka Gaga teki rooliaan varten. Hän uppoutui yli vuoden ajan Reggianista kirjoitettuihin artikkeleihin, muttei lukenut Sara Gay Fordenin kirjaa, johon elokuva pohjautuu.

Haastattelussa Gaga nostaa vielä uudelleen esiin Reggianin hahmon puheäänen. Hän työsti huolella tapaansa, jolla puhuisi elokuvassa. Gaga paljastaa, että hän kommunikoi elokuvassa eri tavalla riippuen siitä, kenelle hän kussakin kohtauksessa puhuu.

Lady Gaga
Gagalla itselläänkin on italialaisia sukujuuria. Hän kertoo ajatelleensa asiaa usein kuvauksissa. Tässä tähti on Milanossa kuvausten keskellä.

Avaruuteen lentävä Vesa Heilala: Matkakumppaniksi Lady Gaga?!