fbq
Jestas! Britney Spears poseeraa täysin nakuna ennennäkemättömän rohkeassa kuvasarjassa - juhlii vapautta ja kihlausta paratiisisaarella | Seiska
Ulkomaat
01.10.2021 15:45
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press ja Instagram
Britney Spears
Jestas! Britney Spears poseeraa täysin nakuna ennennäkemättömän rohkeassa kuvasarjassa - juhlii vapautta ja kihlausta paratiisisaarella
Ulkomaat
01.10.2021 15:45
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press ja Instagram

Kohupoppari Britney Spears, 39, julkaisi Instagramissa torstaina intiimin kuvasarjan, joka sai yli kaksi miljoonaa tykkäystä jo ensituntien aikana.

Kuvissa laulajan nännien ja jalkovälin edessä on vain pikkuruiset kukkaemojit. Britney katsoo kameraan vahvoissa silmämeikeissä.

Pari viikkoa sitten maailmalla uutisoitiin Britneyn ja hänen rakkaansa, Sam Asgharin kihlauksesta, ja puoliso olikin heti ensimmäisinä kommentoimassa tuoretta kuvakollaasia hashtagilla "free the nipple" eli vapaasti suomennettuna nänni vapaaksi.

Pariskunta on somekuviensa perusteella parhaillaan kuhertelulomalla paratiisimaisemissa. Kihlapari on tehnyt useita somepäivityksiä, joissa he kertovat juhlivansa ja nauttivansa.

Katso kaikki 10 rohkeaa kuvaa klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

Lue myös: Britney Spears meni kihloihin: "En voi uskoa tätä!"

 

Ilonaiheita riittää

Tuoreen kihlajaisuutisen lisäksi, Britneyn isä James Jamie” Spears, 69, on vienyt hiljattain oikeuteen anomuksen tyttärensä kohdistuvan holhoussopimuksen purkamiseksi. Britney ehti olla isänsä holhouksessa jo 13 vuotta.

Lue myös: Britney Spears vaati holhouksensa päättämistä, koskettava puheenvuoro särkee sydämen: ”Itken joka päivä!”

Jamie vetosi anomuksessaan ”viimeaikaisiin holhoukseen liittyviin tapahtumiin”. Tällä isän uskotaan viittaavan tyttärensä ulostuloihin viime kesänä. Britney avautui ensimmäisen kerran kesäkuussa tilanteestaan aikuisena isänsä holhouksen alaisena. 

– Haluan vain elämäni takaisin. En ole täällä ollakseni kenenkään orja. Olen traumatisoitunut, Britney totesi tuolloin oikeudessa.

Tuoreiden uutisten mukaan Britneyn toive on käynyt toteen, ja isän holhous on viimein päättynyt. Toistaiseksi Britneyn raha-asioita hoitaa väliaikainen holhooja, ja lopullinen istunto pidetään 12. marraskuuta.

Britney Spears ja hänen pitkäaikainen poikaystävänsä Sam Asghar eivät ole toiveistaan huolimatta saaneet hankkia yhdessä lapsia holhoussopimuksen vuoksi.
Britney Spears ja hänen pitkäaikainen poikaystävänsä ja tuore kihlattu Sam Asghari eivät ole toiveistaan huolimatta saaneet hankkia lapsia holhoussopimuksen vuoksi.

 

Kaikki alkoi vuonna 2007, kun Britney Spears sai hermoromahduksen ja muun muassa ajeli päänsä kaljuksi. Tuolloin Jamie asettui tyttärensä holhoojaksi ja otti vastuun hänen miljoonaomaisuudestaan.

Viime kesänä Britney paljasti isänsä rajoittaneen hänen muutakin elämäänsä radikaalilla tavalla. Britney ei ole sopimuksen takia saanut hankkia esimerkiksi lapsia, sillä sopimuksen mukaan hänen on täytynyt käyttää ehkäisyä vasten tahtoaan.

Lue myös: Vihdoin! Britney Spearsin isä täytti hakemuksen holhoussopimuksen purkamiseksi!