fbq
Ulkomaat
29.06.2021 13:45
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram
Jamie Lynn Spears
Jamie Lynn Spears avautuu vihdoin siskonsa julmasta kohtalosta: ”Olen aina ollut Britneyn puolella!”
Ulkomaat
29.06.2021 13:45
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram

Britney Spears, 39, rikkoi vajaa viikko sitten hiljaisuuden holhousoikeudenkäynnissään ja kertoi haluavansa vapautua isänsä James Spearsin vallan alta.

Britney kertoi tuolloin yli 20-minuuttisen puheenvuoronsa aikana kokemuksistaan ja siitä, miten hän on kärsinyt 13 vuoden holhouksen aikana muun muassa masennuksesta ja ulkopuolisuuden tunteesta.

– Tämä holhoaminen tekee minulle niin paljon enemmän pahaa kuin hyvää. Haluan saada elämäni takaisin, Britney kertoi tuolloin tunteikkaassa puheessaan.

Lue myös: Britney Spears vaati holhouksensa päättämistä, koskettava puheenvuoro särkee sydämen: ”Itken joka päivä!”

Britneyn fanit ympäri maailmaa ovat osoittaneet tukensa poptähdelle sekä sosiaalisessa mediassa että kaduille kokoontuenkin. #FreeBritney on vakiintunut aihetunniste laulajan vapautumisen puolesta kampanjoinnissa.

 

Jamie Lynn Spears on isosiskonsa tavoin tehnyt töitä, niin laulajana kuin näyttelijänäkin. Kuvassa Jamie Lynn vuonna 2016.
Jamie Lynn Spears on isosiskonsa tavoin tehnyt töitä, niin laulajana kuin näyttelijänäkin. Kuvassa Jamie Lynn vuonna 2016.

 

Sisko antaa täyden tukensa

Britneyn pikkusisko Jamie Lynn Spears, 30, on nyt avannut sanaisen arkkunsa koskien Britneyn holhoussopimusta. Jamie Lynn kertoo, ettei ole tietoisesti halunnut puuttua isosiskonsa tilanteeseen julkisesti.

– Ei ole ollut minun paikkani puuttua tähän, ennen kuin siskoni on itse avannut tilannettaan julkisesti.

– Nyt kun hän on ilmaissut todella selvästi sen, mitä hän haluaa sanoa, niin voin seurata hänen esimerkkiään, Jamie Lynn kertoi maanantain ja tiistain välisenä yönä Instagram-tarinoissaan.

 

 

Sisko kertoo silmin nähden liikuttuneena pitävänsä erittäin selvänä sitä, että on rakastanut, ihaillut ja tukenut siskoaan syntymästään lähtien.

– En välitä, vaikka hän (Britney) haluaisi karata sademetsään ja saada tsiljoona lasta tai jos hän haluaisi palata takaisin hallitsemaan maailmaa, niin kuin hän on jo monet kerrat aiemminkin tehnyt. Minulla ei ole mitään voitettavaa tai menetettävää kummassakaan tapauksessa, pikkusisko sanaili.

Lue myös: Britney Spears romahti isänsä holhottavaksi - kohudokumentti maalaa likaisen kuvan supertähden taustajoukoista

Jamie Lynn tekee ulostulossaan myös selväksi sen, että on tukenut siskoaan tämän valinnoissa jo kauan ennen #FreeBritney-hashtagin käyttöä.

Sisko korostaa puheessaan myös sitä, ettei edusta koko heidän perhettään.

– En ole perheeni. Minä olen minä ja puhun vain omasta puolestani.

Britney kertoi viime viikolla oikeudenkäynnissään, että haluaa haastaa perheensä oikeuteen loukkaavana pitämänsä holhoussopimuksen takia.

Lopuksi Jamie Lynn kertoo olevansa todella ylpeä isosiskostaan ja siitä, että hän on antanut äänensä kuuluviin.

– Mitä ikinä hän (Britney) päättää tehdä ollakseen onnellinen, tuen häntä 100 prosenttisesti. Rakastan siskoani, olen aina rakastanut ja rakastan tulevaisuudessakin, kunhan vain hän on onnellinen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »