fbq
Rodrigo Alves korjasi sukupuolensa

Ihmis-Ken on nyt ihmis-Barbie! Rodrigo Alves korjasi sukupuolensa – vatsalihasimplantti vaihtui silikonirinnoiksi!

Brasilialainen Rodrigo Alves, 36, on tullut kuuluisaksi kymmenistä plastiikkakirurgisista leikkauksista, jotka hän on teetättänyt muistuttaakseen idoliaan Ken-nukkea. Viime syksynä hän kuitenkin tajusi, että itseasiassa hänen todellinen idolinsa on Kenin sijaan Barbie-nukke.

– Ihanaa, että voin vihdoinkin kertoa koko maailmalle olevani oikeasti tyttö, hän julisti somekanavillaan sekä mediassa ja suuntasi luottokirurginsa pakeille.

Arman Alizad kohtasi Ihmis-Ken Rodrigo Alvesin uudessa ohjelmassaan: ”Seisoin vieressä, kun Rodrigolta poistettiin neljä kylkiluuta!”

Transsukupuolista Rodrigoa on tähän asti kutsuttu Roddyksi. Nyt hän on ilmoittanut nimekseen Jessica.

Roddy-Jessican naiselliset piirteet alkoivat näkyä teini-iässä. Moinen olisi monelle latinoheteromiehelle kauhistus.

Niin kauan kuin Roddy muistaa, hän on ollut tyytymätön miehiseen ulkomuotoonsa. Kun hän oli 19-vuotiaana säästänyt tarpeeksi rahaa ensimmäiseen leikkaukseen, hän marssi kauneusklinikalle.

– Seuraava urakkani on muuttaa sukupuoleni rekistereissä naiseksi ja saada uusi nimeni ja valokuvani passiin, Jessica luettelee.
– Seuraava urakkani on muuttaa sukupuoleni rekistereissä naiseksi ja saada uusi nimeni ja valokuvani passiin, Jessica luettelee.

– Muutostyö alkoi nenäni korjauksesta. En kuitenkaan ollut tyytyväinen lopputulokseen, joten tilasin heti uuden ajan perään, hän kertoo.

Ihmis-Ken heitettiin ulos Big Brother -talosta: uhmasi viimeistä varoitusta ja käytti rasistista kieltä!

Roddy on korjauttanut useaan otteeseen muun muassa nenänsä, leukansa, korvansa, poskiluunsa, silmäluomensa, pakaransa ja vatsansa. Häneltä on poistettu neljä kylkiluutakin, jotta hän näyttäisi hoikemmalta.

– Sixpackini oli oikeasti keinotekoinen implantti. Nyt vatsalihasimplantti on vaihtunut viiden desin rintaimplanteiksi. Samalla liiat rasvani siirrettiin pakaroihin. Maailman parhaat kirurgit löytyvät Turkista, hän mainostaa.