rodrigo alves

Ihmis-Ken heitettiin ulos Big Brother -talosta: uhmasi viimeistä varoitusta ja käytti rasistista kieltä! Fanit raivoissaan – tuotanto sensuroi koko episodin!

27.08.2018 14:40

Brittien julkkisversio Big Brother -sarjasta starttasi BBC-kanavalla vasta kymmenen päivää sitten, mutta jo nyt yksi asukkaista on poistettu talosta törkeän käytöksen vuoksi. Kyseessä on Rodrigo Alves, joka tunnetaan paremmin nimellä Ihmis-Ken. 

LUE MYÖS: OHO! IHMIS-KEN JA DONALD TRUMPIA PIISKANNUT PORNOTÄHTI STORMY DANIELS JULKKISTEN BIG BROTHER -TALOON – ANELEVAT ANTEEKSIANTOA AIHEUTTAMISTAAN SKANDAALEISTA! 

Päiväkirjahuoneen tapahtumat sensuroitiin

The Sun uutisoi BB-talon käänteistä viikonloppuna. Lehden tietojen mukaan mies kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, josta hän ei enää palannut muiden kilpailijoiden joukkoon.

Erikoisen tilanteesta tekee se, että päiväkirjahuoneen tapahtumat sensuroitiin. Asia on herättänyt kiivasta keskustelua, sillä tiedonnälkäiset fanit ovat ymmällään koko tilanteen kulusta. 

Lue lisää: Ihmis-Ken Rodrigo Alves, 34, poistatti neljä kylkiluuta – operaatiolla tyrmistyttävät seuraukset: Pysyy pystyssä enää vain korsetin avulla - kuvat!

rodrigo

Käytti rasistista kieltä

Sisäpiiristä kerrotaan, että Rogrigo käyttäytyi talossa törkeästi. Johto päätti, ettei kohtauksia näytetä Rodrigon järkyttävän käytöksen vuoksi.

- Rodrigo oli saanut jo viimeisen varoituksensa, kun hän käytti vielä rasistista kieltä.

Mies kuitenkin kommentoi myöhemmin, ettei hän pystynyt olemaan ilman puhelintaan ja halusi lopulta poistua itse kilpailusta. 

- Halusin vain näyttää Britannialle, että olen mukana ja hauska ihminen, mies kommentoi. 

Nähtäväksi jää, paljastaako kanava koskaan, mitä päiväkirjahuoneessa oikeasti tapahtui. Varmaa on se, että vastausta odotetaan. The Sunin mukaan kanava on saanut yli 1 000 valitusta päätöksestään sensuroida Rodrigon ”törkeäksi” kutsuttu häätö.

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!