fbq
Ulkomaat
14.12.2021 17:01
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: All Over Press
Meghan Markle
Hurja väite: Meghanin oikea ikä paljastui - onkin paljon vanhempi!
Ulkomaat
14.12.2021 17:01
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: All Over Press

Herttuattaren oikeudenkäyntiasiakirjoista käy ilmi, että Meghan Markle onkin paljon vanhempi kuin mitä julkisuudessa olevat tiedot väittävät.

Joulukuun alussa Meghan Markle juhli oikeusvoittoaan, kun hänen ja Mail on Sunday -lehden kolmen vuoden pituinen oikeustaisto päättyi Meghanin eduksi.

Brittioikeus päätti, että lehti loukkasi herttuattaren yksityisyyttä. Taustalla oli lehden julkaisema Meghanin isälleen lähettämä kirje.

Nyt somessa kohistaan uudesta Meghan-skandaalista.

Oikeudenkäynnin yhteydessä on paljastunut mielenkiintoinen yksityiskohta, jonka mukaan Meghan olisi valehdellut ikänsä. Paljastuksen myötä olisi syytä olettaa, että hän on 44-vuotias eikä 40 niin kuin julkisuudessa on aiemmin esitetty.

Näin kaikki paljastui

LUE MYÖS: Meghanin uskottavuus murenee - jäi oikeudessa kiinni vakavasta valehtelusta! "Ei ollut tarkoitukseni..."

Meghanin todellinen ikä paljastui hänen kirjoittamastaan sähköpostiviestistä hovin viestintäsihteeri Jason Knaufille.

Oikeudessa käytiin läpi todisteita, joihin tuo sähköpostiviesti kuului. Viesti liittyi Finding Freedom -kirjaan. Oikeudessa kävi ilmi, että Meghan oli paitsi tietoinen tulevasta kohukirjasta myös avusti sitä.

Luonnollisesti Meghan ei itse voinut lähettää kirjan kirjoittajille faktoja itsestään. Niinpä hän käytti apunaan hovin viestintäsihteeriä, joka ei voinut kieltäytyä esihenkilönsä pyynnöstä.

Meghan ja Harry
Meghanin ikä on herättänyt kysymyksiä. Prinssi Harryn ikä sen sijaan tiedetään varmuudella, hän on 37-vuotias.

Logiikka pettää

LUE MYÖS: Meghan raotti Ellen DeGeneresille perhe-elämäänsä ja esitteli tuoreen kuvan pojastaan: "Suloinen haisunäätä"

Oikeudenkäynnin myötä sähköpostiviestit ovat tulleet julki.

Doria (Meghanin äiti) jätti Tomin (Meghanin isän), kun Meghan oli kaksivuotias, herttuatar kirjoittaa viestissään Knaufille.

– Tomin toiset lapset olivat tuolloin 15- ja 17-vuotiaita, Meghan jatkaa.

Meghanin viesteistä on siis pääteltävissä se, että hänellä on Samanthaan 15 vuoden ikäero ja Thomas Junioriin 13 vuoden ikäero.

Tämän perusteella voisi olettaa, että Meghan olisikin syntynyt vuonna 1977 eikä 1981, niin kuin hänestä on julkisuudessa laajalti luultu.

Meghanin syntymätietoja löytyy niin WIkipediasta kuin elokuvatietokantajärjestelmästä IMDb:sta. Niiden perusteella Meghanin syntymäajaksi on merkitty 4.8.1981.

Meghanin ikävalheen paljastanutta Twitter-viestiä on levittänyt muun muassa Angela Levin, joka tunnetaan kuninkaallisten elämäkertakirjoittajana sekä Meghan Marklen kritisoijana.

Meghan ja Thomas
Meghanin Thomas-isä ei ole puuttunut tyttärensä ikäspekulointeihin. 

Mikä on totuus?

LUE MYÖS: Kuningatar Elisabet on toipunut - perhejoulu kartanossa: Suuri suru varjostaa juhlia

Meghanin iästä on spekuloitu jo aiemminkin.

Aiheesta löytyy paljon kirjoittelua, sillä Meghanin elämäkerrassa on väitetty olevan tiettyjä aikavirheitä.

Täyttä varmuutta Meghanin ikään ei ole saatu. Luonnollisesti hän itse ei ole asiasta puhunut. Meghanin Thomas-isä tai hänen sisarpuolensa eivät ole oikoneet julkisuudessa tietoja Meghanin iästä, mikäli se olisi osoittautunut vääräksi. Luulisi, että nimenomaan he haluaisivat rahastaa tällaisella tiedolla.

Erikoiseksi Meghanin sähköpostiviestin tekee se, että siinä pitää paikkansa hänen sisarpuoliensa syntymäajat. Oikeudessa Meghan eivätkä hänen juristinsa kiistäneet sähköpostin aitoutta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »