fbq
alessandra ambrosio

Huippumalli kieli pitkällä! Alessandra Ambrosio kävi kiihkeänä rantalentispelien lomassa - nuoli poikaystävänsä naamaa hiekkarannalla!

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio, 40, ei malttanut pitää näppejään irti uudesta rakkaastaan Richard Leestä keskellä kuumaa kesäpäivää. 

Pariskunta oli kuvattu hyvin kiihkeissä tunnelmissa hiekkarannalla Santa Monica kaupungissa, Kaliforniassa, missä ainakin huippumalli pelasi rantalentopalloa kireässä vaaleanpunaisessa uima-asussa.  

Paparazzi valppaana! Näin vauhdikkaasti seksikäs Alessandra Ambrosio viettää aikaa bikineissä rannalla - kuumat kuvat

12
1

Pelien välissä hän kävi poikaystävänsä kimppuun kieli pitkänä, kun nuoli tämän naamaa hyvin innokkaasti. Alessandralla ei vaikuttanut olevan huolen häivää, eikä mallia tuntunut kiinnostavan näkeekö kukaan heidän intiimiä hetkeään. Hän kuvasi itsekin heidän hellyyden osoituksensa kamerakännykällään. 

Tämä nainenko muka neljäkymmentä? Huippumalli Alessandra Ambrosio juhlii pyöreitä! Muistatko nämä vaiheet seksisymbolin uralta? Katso kuvat!

3
4

Alessandra on tunnettu mallimaisten mittojensa lisäksi hyvin aktiivisena rantakissana. Erityisesti viime vuoden puolella huippumalli vietti useamman päivän hiekkarannoilla. Ei siis ole mikään suuri yllätys, että hän löysi itselleen sinne sopivan harrastuksen: rantalentopallon. 

Wow, mikä seksikäs vesipeto! Uskaltaisitko polskimaan tyrmäävän huippumallin Alessandra Ambrosion kanssa?

7
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
8

Laji on vienyt hänet mukanaan aivan täysin, sillä pallo vaikuttaa pysyvän hänen hallussaan erinomaisesti. 

Mallikaunotar vauhdissa! Alessandra Ambrosio hurjasteli vesiskootterilla valkoisissa bikineissä – katso lennokkaat kuvat 

Maineikkaan malliuransa ohella hän on näytellyt myös sarjoissa ja elokuvissa. Alessandran ikimuistoisin esiintyminen on varmasti James Bondin rinnalla elokuvassa Casino Royale vuodelta 2006. 

 Kuuma bikinibeibe! Mallikaunotar Alessandra Ambrosio antoi nautinnon näkyä – rantakuvat! 

Tämän lisäksi hän on esittänyt itseään supersuositussa Ensisilmäyksellä-komediasarjassa ja Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows -elokuvassa. 

Mikä rantakroppa! Huippumalli Alessandra Ambrosio herätti huomiota narubikineissä: syleili rannalla karvaista seuralaista - kuvat! 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy