fbq
Marika Fingerroos

Huh, Marika Fingerroosin videoblogi loksauttaa leuat – puhuu seksistä jättirinnat esillä: Jos ei ymmärrä kumppaninsa haluja, pitäisi toiselle antaa vapaus toteuttaa omia juttujaan!

Kohukaunotar Marika Fingerroos tarjoaa seksineuvoja erittäin antavassa asuvalinnassa.

Videoblogissaan Marika puhuu asiasta, josta hänen mukaansa vaietaan liian usein: pariskuntien seksihaasteet. Kohukaunotar kertoi huomanneensa etenkin ystäväpiirissään, että seksistä puhuminen omalle kumppanille on muuttunut erittäin haastavaksi.

- He ovat aluksi voineet puhua seksiasennoista ja -leluista, mutta ajan myötä se on jäänyt. Osa valittelee, että he haluaisivat puhua seksistä enemmän, mutta sen aloittaminen on todella vaikeaa, Marika kertoo avonaiseen pitsibodyyn pukeutuneena.

No nyt! Puolialaston Marika Fingerroos avautuu miehiä hyväksikäyttävistä naisista – 1 000 euron Louis Vuitton laukuista ja heteronormartiivisuudesta: ”Toivon, että yhteiskunnassa oltaisiin mies ja nainen”

- En tiedä, mikä ajaa meidät siihen ajatukseen, että seksi olisi jotenkin paheellista tai kiellettyä, eikä siitä saisi puhua. 

Kohukaunotar muistuttaa siitä, että parisuhteisiin saattaa tulla ongelmia, jos kumppani ei ymmärrä toisella olevan seksihaluja.

- Jos toinen ei ymmärrä, että omalla kumppanilla on seksihaluja, niin silloin minun mielestäni pitäisi antaa sille toiselle jonkinlainen vapaus toteuttaa omia juttujaan. Tai sitten pitää laittaa lusikat jakoon, jos toisen puolen toteutukset eivät onnistu, eikä siitä päästä yhteisymmärrykseen. Onhan se vähän niin, ettemme voi elää niin kuin toinen haluaa.

Katso Marikan videoblogi alta: