Uutiset
Katso videot!

No nyt! Puolialaston Marika Fingerroos avautuu miehiä hyväksikäyttävistä naisista – 1 000 euron Louis Vuitton laukuista ja heteronormartiivisuudesta: ”Toivon, että yhteiskunnassa oltaisiin mies ja nainen”

01.03.2019 16:33

Kohukaunotar Marika Fingerroos on aloittanut videobloggaamisen. Ensimmäinen aihe käsittelee #metoo-kampanjaa ja sitä, kuinka Marikan mielestä osa naisista käyttää sitä hyväkseen – eikä se ole ollenkaan positiivinen ilmiö.  

- #Metoo on siinä mielessä mennyt liian pitkälle, että joka ikisestä liikahduksesta vedetään #metoo esiin. Vaikka joku ehdottaisi vain päiväkahveja.

Sitten Marika paneutuu "järjestelyihin". Esimerkiksi sellaisiin, että naiset laittavat miehille viestiä pyytääkseen rahaa, ja rahaa myös saavat. 

- Heti, kun naisen mielestä ei toimita enää heidän tahtonsa mukaan, nostetaan sormi pystyyn ja nostetaan syyte. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

"Olen kuuma kissa, pa*e minua" 

- Mun mieskavereille tulee niin paljon yhteydenottoja. Tietynlaiset mimmit laittavat jotain kirjeitä miehille, että ”olen kuuma kissa, pa*e minua”. Louis Vuitton -laukun toivossa he toivovat, että nämä miehet lankeavat heihin, jonka myötä he sitten saisivat ehkä sen 1 200 euron laukun.  Nämä samat mimmit tekevät sitten ilmoituksia siitä, että heitä on ahdisteltu ja käytetty hyväksi. 

Marikan analyysin mukaan edellä mainitun kaltaisiin tilanteisiin ajautuneet naiset ovat pohjimmiltaan ”rikki”. 

- Mä ainakin myisin itseni paljon kalliimmalla… Jos mulla olisi hinta, niin se olisi TOOODELLA ISO. Emmä kyllä mistään tonnista, herranjumala. Puhutaan kuitenkin siitä, että myyt sielusi!

Heterosuhteet kunniaan

Marikan vlogi muuttuu mielenkiintoiseksi viimeistään siinä vaiheessa, kun hän kertoo saavansa Instagramissa yksityisviestejä miehiltä, jotka avautuvat epäonnistuneista naiskohtaamisistaan. 

- Enkä ottaisi asiaa puheeksi muuten, mutta mulle on tullut taas monta viestiä, joissa miehet kertovat kuinka, että mimmit antavat ymmärtää, mutta eivät ymmärrä antaa… Lueskelin niitä viestejä, ja se oli ihan selkeä juttu. Ensin halutaan tavata jossain huoltoasemalla. Sinne mennään 
”juttelemaan asioista”, mutta yht´äkkiä se mimmi haluaakin pa**a, mutta mies ei välttämättä haluakaan lähteä. Sitten se mimmi sanookin, että olet mulle ainakin 50 euroa velkaa siitä, että tulin paikalle. 

Loppukaneetiksi Marika kertoo kannattavansa heterosuhteita. 

- Olen edelleenkin feministi ja rakastan naisia, mutta emme voi mennä ylitse. Meidänkin pitää kunnioittaa miehiä. Aika moni meistä pitää samastakin sukupuolesta, mutta kyllä itse haluaisin, että tämä yhteiskunta olisi edelleen sadan vuoden päästä sellainen, kun lapseni ja lasten lapseni ovat tuolla, että täällä edelleen oltaisiin mies ja nainen. 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!