fbq
Ulkomaat
03.09.2021 20:04
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Instagram
Sussexin herttuapari Harry ja Meghan
Harrylla ja Meghanilla vastoinkäymisiä: velkaa ja suosio laskussa!
Ulkomaat
03.09.2021 20:04
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Instagram

Sussexin herttuapari Harry, 36, ja Meghan, 40, on viime kuukausina palkannut avukseen pr-asiantuntijoita.

Eikä ihme, sillä viime vuonna brittihovista irti pyristellyt ja Kaliforniaan muuttanut pariskunta on menneen vuoden aikana saanut aikaiseksi melkoista kohua ja kaaosta, mikä on alkanut näkyä heidän suosiossaan.

Lue myös: Prinssi Harry mokasi taas ilmastotaistelussaan - sai niskaansa syytökset tekopyhyydestä!

Viimeisimmän mielipidetutkimuksen mukaan myös amerikkalaisten kiinnostus Harryn ja Meghanin show’hun alkaa hiipua; enää vain 25 prosenttia ilmoittaa Harryn ensi vuonna ilmestyvän elämäkerran kiinnostavaksi. 

Lyhyessä ajassa Harry ja Meghan ovat menettäneet 700 000 someseuraajaansa, kun samaan aikaan Cambridgen herttuapari William, 39, ja Catherine, 39, on saanut miljoona uutta seuraajaa. 

– Harry ja Meghan puhuvat myötätunnosta, mutta kumpikaan heistä ei osoita sitä omille perheilleen. He valittavat ilmastonmuutoksesta ja neuvovat ihmisiä elämään ekologisesta, ja sitten itse hyppäävät yksityisjetin kyytiin. Ihmiset eivät hyväksy heidän käytöstään, hovitoimittaja toteaa Daily Mailille. 

Lue myös: People: Harry ja Meghan tekevät paluun julkisuuteen - "Alkaa kukoistuksen aika"!

Isoäiti ärähti

Myös kuningatar Elisabetin, 95, mitta on tullut täyteen.

Kuningatar Elisabet
Elisabet haluaisi säilyttää välit Harryyn mutta samalla suojella muuta kuninkaallista perhettä tämän hyökkäyksiltä.

 

Hallitsija on koonnut juristiryhmän valmistautuakseen Harryn ja Meghanin mahdollisiin tuleviin hyökkäyksiin ja varoittaakseen pariskuntaa hovin yksityisyyden loukkaamisesta. 

Lue myös: Herttuatar Meghan 40 vuotta - tiesitkö näitä yllättäviä faktoja hänestä? Kuljettaa matkoillaan keittiövempainta ja unelmamies on tunnettu leffatähti!

Velka maksamatta

On myös selvinnyt, että Harryn ja Meghanin entinen Sussex Royal -säätiö on huomautuksista huolimatta jättänyt maksamatta voittoa tavoittelemattomalle yritykselle yli 90 000 euron velkansa.

Lue myös: Prinssi Charles ei kuullut poikansa uusimmasta päätöksestä etukäteen - Harryn salainen suunnitelma tuli vihdoin julki

Lehtitietojen mukaan herttuapari on luvannut maksaa velkansa, mutta toistaiseksi vain osa velasta on suoritettu. 

Rahaa parilla pitäisi olla, sillä he ovat tehneet kirjakustantamojen, Netflixin ja Spotifyn kanssa lähes 140 miljoonan euron arvoiset sopimukset.