fbq
Harry ja Meghan

Harry ja Meghan: Tyttö tulossa! Herttuattarelta kuitenkin tomera vastaus suurperhekysymykseen

Sussexin herttuatar Meghan, 39, paljasti Oprah Winfreyn tv-haastattelussa iloisen perheuutisen: Harry, 36, ja hän odottavat tyttölasta. Pariskunnalla on ennestään vuoden ikäinen Archie-poika. 

Esikoistaan odottaessaan Harry ja Meghan eivät halunneet etukäteen tietää lapsensa sukupuolta, mutta nyt uteliaisuus vei voiton. 

Etenkin Harry vaikuttaa olevan lumoissaan tulevasta tyttärestään.

- Uskomatonta, olen kiitollinen. Lapsen saaminen, olipa mitä sukupuolta tahansa, on uskomatonta. Mutta että saa pojan ja sitten tytön, on enemmän kuin voisi toivoa. Tässä on perheemme – me neljä ja kaksi koiraamme, Harry veisteli liikuttuneena.

Kuninkaallinen skandaali! Herttuatar Meghania vastaan hurjia syytöksiä - Kuningashuone aloittaa historiallisen tutkinnan

Oprah’n kysellessä Sussexin herttuaparin suurperheunelmista vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä.

- Tässä se on. Kaksi lasta riittää, Meghan ilmoitti. 

Archie-pojan pikkusiskon odotetaan syntyvän ensi kesänä.

Sussexin herttuapari Harry ja Meghan ovat onnensa kukkuloilla saadessaan tyttövauvan.

Kuva onnellisesta odotuksesta on julkaistu myös parin läheisen ystävän, pitkäaikaisen valokuvaajan Misan Harrimanin Instagram-sivulla.

Misan julkaisi helmikuussa mustavalkoisen kuvan, jossa Meghan makaa Harryn sylissä nurmikolla valtavan puun alla. Paljasjalkainen Harry katselee rakastuneena Meghania, joka pitelee kauniisti pyöristynyttä vauvavatsaansa.

Prinssi Harry Meghan Markle
Harry ja Meghan menivät naimisiin vuonna 2018.

Meghan Marklen katkeroituneen Samantha-siskon kohukirjassa hurjia väitteitä: Häävieraille huumeita!