fbq
Ulkomaat
02.12.2021 18:20
Teksti: Anuliina Liukkonen|Kuvat: MGM Studios
House of Gucci
Guccin perhe raivostui Lady Gagan tähdittämästä elokuvasta – vihjaavat lakitoimista
Ulkomaat
02.12.2021 18:20
Teksti: Anuliina Liukkonen|Kuvat: MGM Studios

Perjantaina 3.12. elokuvateattereissa ensi-iltaan tuleva The House of Gucci -elokuva on suututtanut kuuluisan muotitalon perilliset. Elokuva kertoo ex-vaimonsa Patrizia Reggianin tilaaman palkkamurhan seurauksena vuonna 1995 kuolleen huippusuunnittelija Maurizio Guccin tarinan. Perhe on tyrmistynyt siitä, miten tapahtumia käsitellään Ridley Scottin ohjaamassa elokuvassa. 

– Guccin perhe pidättää oikeuden ryhtyä toimiin suojellakseen nimeään, imagoaan ja rakkaitaan, he lausuivat italialaislehtien laajalti siteeraamassa tiedotteessaan.

He kertovat olevansa pettyneitä, ettei heihin vaivauduttu ottamaan yhteyttä elokuvan tekovaiheessa. Heidän mielestään perheenjäsenet esitetään elokuvassa tyhminä ja tunteettomina roistoina. He ovat loukkaantuneita myös siitä, että heidän mielestään Lady Gagan näyttelemä, Guccin murhasta lähes 30 vuoden vankeusrangaistuksen saanut Patrizia Reggiani esitetään tarinassa uhrina. Guccin perhe on haukkunut leffaprojektia aiemminkin.

Lue myös: Nyt on kunnon silmäkarkkia! Lady Gaga säväytti läpinäkyvässä superluksuksessa – Salma Hayekin uhkeus hädin tuskin mahtui kultaunelmaan - katso kuvat!

Aldo Guccin tytär Patricia Gucci on syyttänyt Ridley Scottia perheen identiteetin varastamisesta tehdäkseen rahaa. Hän on ollut myös tyytymätön siihen, että hänen isäänsä esittää elokuvassa Al Pacino, sillä se saa hänen mukaansa perheen näyttämään lyhyeltä, lihavalta ja rumalta.

a
Aldo Guccin roolin tulkitsee Al Pacino.

The House of Gucci elokuvateattereissa perjantaina 3.12.

Lue Katso-lehden arvostelu klikkaamalla tästä! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »