Gordon Ramsay Suomessa – yllättävä julkaisu
Äkäisyydestään tunnettu huippukokki lennähti Lappiin.
Huippukokki Gordon Ramsay, 59, yllättää julkaisullaan Suomen Lapista.
Video: Olga jouluruokahaasteessa.
Aiemminkin Suomessa vieraillut maailmantähti päivitti Instagram-tarinaansa videon ja kuvan yli 19 500 000 seuraajalleen.
Ensimmäisessä tarinat-julkaisussa hän kuvaa lumista tunturimaisemaa. Horisontissa siintää auringonlasku ja pihalla temmeltää ihmisiä, oletettavasti hänen perhettään.
Taustalla soi Whamin hitti Last Christmas.
Seuraavaksi Gordon on jakanut pysäyttävän kuvan revontulista. Taivaalla näkyy vihreän eri sävyjä.
– Vau, mikä hetki! Revontulia, hän hehkuttaa ilmiötä.
Tyttäret somettavat
Mystiset julkaisut eivät anna paljoakaan tietoa huippukokin reissusta, mutta hänen tyttärensä Matilda on päivittänyt Instagram-tililleen talvisia kuvia.
Perhe viettää joulun Suomessa.
Lisäksi Holly-tytär on julkaissut läjän näyttäviä otoksia Lapista. Hollyn on määrä mennä naimisiin kihlattunsa Adam Peatyn kanssa 27. joulukuuta. Seremonia järjestetään Bathissa, Englannissa.
Herkkä rakkaudenjulistus
Gordon itse ei toistaiseksi ole kertonut enempää visiitistään somessa, mutta hän jakoi aiemmin tänään (21. joulukuuta) herkän kuvakoosteen vaimonsa kanssa.
Huippukokki on ollut naimisissa päivälleen 29 vuotta Tana Ramsayn kanssa.
Mies julisti rakkauttaan avoimesti:
– 29v sitten pääsin naimisiin parhaan ystäväni kanssa, mikä matka ja kiitos. Rakastan sinua niin paljon, hän kirjoittaa kuvakoosteessa.
Pariskunnalle on siunaantunut vuosien varrella yhteensä kuusi lasta.
Tunnettu maailmalla
Äkäisyydestään, mutta ennen kaikkea ruuanlaittotaidoistaan tuttu Gordon on yksi maailman kuuluisimmista huippukokeista.
Suomessa hän on tullut kansalle tutuksi television kautta Hell's Kitchen eli Kauhukeittiö -realityohjelmasta sekä Kurjat kuppilat -formaatistaan.
Hänellä on kymmeniä ravintoloita ympäri maailmaa. Tie menestykseen lähti lontoolaisesta Aubergine-ravintolasta, jossa hän sai ensimmäiset kaksi Michelin-tähteään vuonna 1997.
Helena avautui Gordonista
Mielenkiintoista on, että Helsingissä sijaitsevan huippuravintolan Savoyn nykyinen chef patron Helena Puolakka oli kyseisessä Aubergine-ravintolassa töissä ysärillä.
Helena muisteli aikaa Seiskalle vuonna 2022. Muistot ravintolassa suoritetun harjoittelujakson ajalta olivat työntäyteisiä.
– Noh, siellä oppi tekemään paljon töitä. Paljon minulta tästä kysytään. Ei se helppoa ollut… hän myönsi Seiskalle.
– Hän oli tosi rankka, mutta se oli sitä 90-lukua. Hän on varmasti myös uransa aikana oppinut läksynsä, ja lopettanut sellaisen käytöksen, jota hän nuorempana keittiössä harjoitti.