fbqFast & Furious -tähti Vin Diesel menehtyneestä ystävästään: Paul Walker vaikuttaa rajan takaa | Seiska
Vin Diesel ja Paul Walker

Fast & Furious -tähti Vin Diesel menehtyneestä ystävästään: Paul Walker vaikuttaa rajan takaa

Ulkomaat | 20.07.2021 08:22

Hollywoodin ykkösnimi Vin Diesel, 53, on ollut huipulla jo yli 25 vuotta. Hän päätti jo lapsena ryhtyä filmitähdeksi. Kun oikeaa polkua ei löytynyt, hän päätti tehdä asiat omalla tavallaan.

Hän ohjasi itse lyhytfilmin, joka herätti ohjaaja Steven Spielbergin mielenkiinnon ja sai tämän pestaamaan itsensä Pelastakaa sotamies Ryan -elokuvaan. Sen jälkeen nousukiito oli nopeaa.

Fast & Furious -elokuvien ensimmäisen osa sai 20 vuotta sitten ensi-iltansa ja siitä tuli jättimenestys, joka jatkuu yhä.

Vin Diesel oli muutaman elokuvan verran poissa saagasta, mutta palasi niiden pariin sekä päärooliin että tuottajaksi.

Uudessa elokuvassa Vin näyttelee myös Nathalie Emmanuel, joka muistetaan Game of Thrones -sarjasta.
Uudessa elokuvassa Vin näyttelee myös Nathalie Emmanuel, joka muistetaan Game of Thrones -sarjasta.

Lue myös: Pehmoisäksi tunnustautuva Vin Diesel ylistää Seiskalle Paloma-rakastaan: Täydellinen nainen, puoliso, äiti ja paljon muutakin!

Kaksi osaa jäljellä

Diesel ei ole unohtanut Fast & Furious 7:n kuvausten aikana menehtynyttä aisapariaan Paul Walkeria. Hänet on otettu huomioon uusimmassa elokuvassa.

– Uskon hänen vaikuttaneen päätöksiini. Kun valitsimme John Cenan esittämään veljeäni, tiesin sisimmässäni Paulin lähettäneen Cenan luokseni.

Vin Diesel ja Paul Walker (oik.) ystävystyivät Fast & Furious -elokuvien kuvauksissa. Paul menehtyi auto-onnettomuudessa vuonna 2013.
Vin Diesel ja Paul Walker (oik.) ystävystyivät Fast & Furious -elokuvien kuvauksissa. Paul menehtyi auto-onnettomuudessa vuonna 2013.

Lue myös: Vin Diesel paljastaa Seiskalle: 6-vuotis Pauline-tytär vaikutti uuden Fast & Furious -elokuvan roolivalintaan

Tähti paljastaa, että F&F-elokuvia tehdään vielä kaksi.

– Mielestäni näitä ei voi tehdä loputtomiin. Kuvaamme loput niin, että ne jäävät ihmisten mieleen. Olen jo suunnitellut viimeisen elokuvan loppukohtauksen, sillä haluan kaiken päättyvän tietyllä tavalla. Suunnitelmissa olisi julkaista seuraavat elokuvat 2023 ja 2024.

– Vaikeinta tässä päätöksessä on ollut tyttäreni reaktio. Kun kerroin hänelle F&F-elokuvien saagan tulevan päätökseen, hän alkoi itkeä, näyttelijä huokaisee.

Teksti:Semira Ben-Amor
Kuvat:All Over Press ja UPI Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!