fbq
Harvey Weinstein

Elokuvatuottaja Harvey Weinsteinille 23 vuoden vankeustuomio seksuaalirikoksista - lausui uhreilleen oikeudessa: Tunnen suurta sääliä teitä kohtaan

Elokuvatuottaja, sittemmin alalta suljettu Harvey Weinstein, 67, on tuomittu New Yorkissa 23 vuoden mittaiseen vankeusrangaistukseen eri seksuaalirikoksista. 

Ahdistelu- ja raiskauskohussa rypevä Harvey Weinstein pidätettiin – syytetään useista seksuaalirikoksista!

Tuomion julkistamista oli kuulemassa Harveyn lisäksi useita naisia, jotka todistivat miestä vastaan. Ennen tuomion lukua Harvey sanoi naisille jotain hätkähdyttävää.

- Tunnen suurta sääliä teitä kohtaan, Harvey sanoi.

Tuomioistuin katsoi entisen elokuvatuottajan syyllistyneen raiskaukseen ja seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Oikeudenkäynnin jälkeen asianomistajat poistuivat salista hurraten.

- Oikeus on tapahtunut, he muun muassa huusivat. 

Viihdelehti TMZ arvioi, että tuomittu viettää loppuikänsä vankeudessa. Harvey Weinsteinin kunto on silminähden heikko, ja tuomion julkistamista mies oli odottanut Rikes Islandin vankisairaalassa. Ex-leffamogulia rasittaa myös Los Angelesissa meneillään oleva rikostutkinta. Häntä epäillään kahdesta seksuaalirikoksesta, ja tuomio näistä saattaisi pidentää rangaistusta entisestään. 

Lähde: TMZ