fbq
Elisabet

Elisabetin 70 värikästä vuotta – Seiskan muotipoliisi ratsaa kuningattaren tyylin

Tänä vuonna 70 vuotta vallassa ollut kuningatar Elisabet, 95, on aina pukeutunut värikkäästi. Hänen majesteettinsa erottuu värivalinnoillaan väkijoukosta.

Pukua käytettiin joulun alla 2020 tilaisuudessa, jossa kuningatar kiitti pandemiaa vastaan taistelleita työntekijöitä.

Arvosana: 9½

Elisabet

Elisabet poistui jumalanpalveluksesta Windsorin linnassa vuonna 1980 rohkean oranssissa asukokonaisuudessa. Tässä lookissa suuri rintakoru pääsi komeasti esille. Musta käsilaukku ja hansikkaat sopivat kenkien kanssa erinomaisesti. Hattu oli takkia tummempi, muttei riidellyt liiaksi värimaailman kanssa.

Arvosana: 7+

Elisabet

Kuningattaret Elisabet ja Margareeta viettävät juhlavuotta – nousivat nuorina valtaistuimelle

Elisabet sonnustautui tähän pilkullisen pirteään mekkoon Meksikossa vuonna 1975. Keltainen luomus sopi lämpimään säähän erinomaisesti. Valkoiset hansikkaat, vyö ja laukku keskustelevat ilahduttavasti kaulalla roikkuvien helmien kanssa.

Elisabet

Arvosana: 8-

Vuonna 2006 Elisabet suosi vaaleansinistä. Erityisesti hatun koristelu varasti huomion värillään ja näyttävyydellään. Taivaansineä muistuttava edustusasu sopii oivasti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Rintakoru on keskikokoinen ja erottui myös edukseen. Kerrassaan harmoninen ja erinomainen vaatetus.

Elisabet

Arvosana: 10-

Catherinen ja Meghanin tyylikamppailu - tätä mieltä kansa on brittihovin kiinnostavista ja tylsistä pukeutujista

Elisabet

Näin Elisabet saapui poolo-otteluun kesäkuussa vuonna 1973. Vihreässä puvussa oli kiinnostavia yksityiskohtia, kuten päällystakin helman ja hihojen kankaasta erottuvat pallokuviot. Hattu oli Simone Mirmanin käsialaa, ja siihen laitetut kukat toivat vekkulin silauksen päähineeseen.

Arvosana: 8+

Elisabet

Elisabet oli Yhdysvalloissa kiertueella toukokuussa 1991. Tämä purppurainen puku palveli häntä Washington D.C.:n vierailulla. Tähänkin asukokonaisuuteen kuuluivat valkoiset hansikkaat ja helmikorut. Yleisilme oli ryhdikäs ja edustava, mutta huonoin näistä kuudesta.

Arvosana: 6