fbq
Celine Dion

Celine Dion otti kantaa kaikkien aikojen puhutuimpaan Titanic-keskusteluun – some repesi liitoksistaan: Paras kuulemani vastaus!

Perjantaina uuden Courage-albuminsa julkaissut laulaja Celine Dion kertoi oman näkemyksensä Titanic-elokuvan puhutusta kohtauksesta.

Celine vieraili The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmassa viime viikon lopussa. Jimmy Fallon halusi kuulla laulajan näkemyksen Titanicin lopussa nähtävästä kohtauksesta, joka on herättänyt keskustelua jo parinkymmenen vuoden ajan. 

Kohtauksessa Kate Winsletin näyttelemä Rose makaa jäisessä meressä oven päällä, ja Leonardo DiCaprion näyttelemä Jack puolestaan pysyi hyytävässä merivedessä. Monien mielestä Jack olisi voinut selvitä hengissä, jos Rose olisi tehnyt hänelle tilaa suuren oven päällä.

- Jos Rose olisi siirtynyt ihan hieman, hän olisi voinut pelastaa Jackin. Oletko samaa mieltä? Jimmy Fallon kysyi.

Suomeen saapuva Celine Dion kävi läpi elämänsä raskaimmat vuodet – sai lahjan, joka pysäytti hänet kokonaan: Se iski sieluuni toden teolla!

Sanavalmis Celine kertoi oman näkemyksensä asiasta.

- Jos kuvaa katsoo tarkasti, niin Rose on ehkä kuollut tai täysin jäässä. Hän ei ole ihan järjissään. Toiseksi… Jack ei tarvitse erillistä kutsua.. ”Tee olosi mukavaksi, ja hyppää mukaan”, Celine sanoi saaden studioyleisön mylvimään.

Celine Dion tuo jättikiertueensa Suomeen - pienimmätkin yksityiskohdat huomioitu: Minulla on perhosia vatsassa pelkästään puhuessani siitä!

Laulajan vastaus on aiheuttanut kommenttien tulvan niin Youtubessa kuin Twitterissä.

- Paras kuulemani vastaus tähän asti: ”Hän ei tarvitse erillistä kutsua!”

- Celine Dioniosta on tullut uusi suosikkijulkkikseni. Hänen huumorintajunsa on loistava!

- Celine Dionin pitää saada oma talk show! Hän on hulvaton!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Celine Dion voitti tämän keskustelun, ei lisättävää. Tämä oli niin hauska!