Celine Dion

Celine Dion tuo jättikiertueensa Suomeen - pienimmätkin yksityiskohdat huomioitu: Minulla on perhosia vatsassa pelkästään puhuessani siitä!

14.11.2019 20:31

Ikoninen laulaja Celine Dion tuo Courage-maailmankiertueensa Suomeen elokuussa.

Celine aloitti kiertueensa Kanadasta syyskuun puolivälissä. Jättikiertueen suunnittelu ja rakentaminen on vaatinut paljon, ja pienimpiinkin yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota.

- Minulla on perhosia vatsassa pelkästään puhuessani siitä. Olemme kiinnittäneet huomiota kaikkiin yksityiskohtiin, koska haluamme show’n miellyttävän mahdollisimman monia ihmisiä. Kaikki tietävät, ettei kukaan voi miellyttää kaikkia – mutta minä haluan miellyttää jokaista. Onko se mahdollista? En tiedä, Celine kertoi Sony Musicin haastattelussa.

Lue myös: Suomeen saapuva Celine Dion kävi läpi elämänsä raskaimmat vuodet – sai lahjan, joka pysäytti hänet kokonaan: Se iski sieluuni toden teolla!

Celine Dion

Laulajan konsertti on täynnä tuttuja hittejä ja klassikoita, mutta mukana on myös huomenna perjantaina julkaistavan Courage-albumin kappaleita. Celine tunnetaan vahvasta äänestään, ja välillä hänen odotetaan laulavan täydellisesti alusta loppuun.

- Konsertissa ei voi esittää kappaletta uudestaan, jos laulan tai teen jotain väärin, jos unohdan lauseen tai en laulakaan niin hyvin kuin haluaisin. Minulle esiintymisessä ei ole kyse täydellisyydestä. Esiintymisessä rakastan sitä, mitä ihailijani antavat; kun esitän kappaleen, jonka he halusivat kuulla, tai jos he ovat innoissaan näkemisestäni. Haluan tehdä heihin parhaan mahdollisen vaikutuksen. Haluan pitää hauskaa. Haluan fanieni rakastavan show’tani. 

Celine Dion konsertoi Helsingin Hartwall-areenassa 24. ja 25.8.2020. Uusi Courage-albumi julkaistaan huomenna perjantaina (15.11.).

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press, Sony Music

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!