fbq
Ulkomaat
16.04.2021 18:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press
Brad Pitt
Brad Pitt joutui pyörätuoliin - paparazzikuvat leviävät netissä
Ulkomaat
16.04.2021 18:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press

Hurmurinäyttelijä Brad Pitt, 57, sai faninsa huolestumaan ympäri maailman netissä leviävillä paparazzikuvilla.

Keskiviikkona (14.4.) otetuissa kuvissa Brad on poistumassa lääkärin vastaanotolta pyörätuolissa istuen Beverly Hillsissä. Hollywood-tähteä on lähes mahdotonta tunnistaa kasvomaskin, hupparin ja ylisuurien aurinkolasien takaa. Miehen mukana oli myös henkivartijoita, joista eräs kantoi mukanaan lääkäriltä saatua pussia mukanaan. Page Six -sivuston mukaan kyseessä oli kuitenkin tavanomainen hammasoperaatio, eikä faneilla ole mitään syytä huolestua. Lehti tarkentaa, että kyseessä oli viisaudenhampaanpoisto.

Kyseinen pyörätuolijärjestely ei siis taida olla pysyvä olotila, sillä jenkkisaittien mukaan kyseessä olisi yleinen sairaalan vakuutuskäytäntö, että potilas saatetaan ulos pyörätuolissa. Huh!

Lue myös: Angelina Jolie antoi Brad Pittille vesiputouksen – ökyrikkaat julkkikset törsäävät joululahjoihin

Brad Pitt
Brad Pitt
Brad Pitt

Lue myös: Oho, Brad Pitt, 56, iski kaikessa hiljaisuudessa 27-vuotiaan saksalaismallin! Lensi kauniin Nicolen kanssa lemmenlomalle - kuvat!

Oikeustaistelu jatkuu

Bradin avioliitto näyttelijäkaunotar Angelina Jolien, 45, kanssa loppui vuonna 2016, mutta avioerosta tuli virallinen vasta 2019.

Ex-pari kiistelee yhä lastensa huoltajuudesta oikeudessa, sillä Angelina ei suostu yhteishuoltajuuteen. Heillä on yhteensä kuusi lasta. Kiista koskee heidän kolmea teini-ikäistä lastaan Paxia, ZaharaaShilohia sekä 12-vuotiaita kaksosia Knoxia ja Vivienneä. Kuudes lapsi Maddox,19, on riidan ulkopuolella, koska hän on jo täysi-ikäinen.

Lue myös: Rakkautta karanteenissa? Näyttelijä Brad Pitt hengailee tyttöystäväksi epäillyn Alia Shawkatin kanssa - Katso paparazzikuvat!

Brad ja Angelina

Angelinan huhuttiin hakeneen avioeroa Bradin alkoholinkäytön ja temperamenttisuuden takia. Huhujen mukaan Brad käyttäytyi perhettään kohtaan aggressiivisesti alkoholin vaikutuksen alaisena. Siksi Angelinalla onkin ollut lasten pääasiallinen huoltajuus, ja heidän avioeronsa jälkipyykki on ollut varsin likainen.

Pariskunta riitelee yhä myös 325 miljoonan euron omaisuudestaan. Avioehdosta huolimatta omaisuutta on ollut vaikea jakaa, koska isot summat ovat kiinni kiinteistöissä ja tavarassa.

Lue myös: Oho! Brad Pitt vieraili Angelina Jolien ökyhuvilalla ilman lakimiehiä – eroriidat hellittävät?!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »