fbq
Oho, Brad Pitt, 56, iski kaikessa hiljaisuudessa 27-vuotiaan saksalaismallin! Lensi kauniin Nicolen kanssa lemmenlomalle - kuvat! | Seiska
Hllwd
27.08.2020 18:55
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
brad ja nicole
Oho, Brad Pitt, 56, iski kaikessa hiljaisuudessa 27-vuotiaan saksalaismallin! Lensi kauniin Nicolen kanssa lemmenlomalle - kuvat!
Hllwd
27.08.2020 18:55
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Näyttelijäkomistus Brad Pitt, 56, on kaikessa hiljaisuudessa alkanut seurustella saksalaismalli Nicole Poturalskin kanssa.

Asiasta uutisoi Page Six- julkaisu, jonka lähde vahvistaa pariskunnan tapailevan. Lähteen mukaan Brad ja Nicole lähtivät yhteiselle lomalle Etelä-Ranskaan. Alkumatkan kohti Ranskaa he matkustivat erillään, koska Nicole lähti Berliinistä ja Brad puolestaan Los Angelesista.   

Pariskunta nähtiin yhdessä Le Bourget -lentokentällä Pariisin ulkopuolella 26. elokuuta, ja Oscar-pystin voittanut näyttelijä koitti piiloutua aurinkolasiensa ja hattunsa taakse. Lentokentältä he lähtivät yksityisen kuskin autokyydillä toiselle lennolle, joka vei heidät lähemmäs lomakohdettaan.  

Heidät bongattiin vielä myöhemmin näyttelijän loma-asunnolla Etelä-Ranskassa. 

Seurustellut pitkään?

Pariskunnan seurustelusta on ollut pieniä vihjeitä jo kuukausia. Malli on julkaissut Instagramissa useita kuvia, joissa hän käyttää sanoja ”rakkaus” ja ”parempi puoliskoni”. Kaunotar ei ole kuitenkaan tarkentanut, kehen hän on kuukausien ajan viitannut. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Missing my strolls with my Love 🌙💥

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Lue myös: Rakkautta karanteenissa? Näyttelijä Brad Pitt hengailee tyttöystäväksi epäillyn Alia Shawkatin kanssa - Katso paparazzikuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Work with @jurij.treskow 🤍🤍

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Oikeustaistelun keskellä

Näyttelijän romanttinen loma on varmasti tervetullutta Bradille, koska hän on keskellä oikeuskiistaa ex-vaimonsa Angelina Jolien, 45, kanssa.

He erosivat jo vuonna 2016, vaikka virallinen avioero astui voimaan vasta syyskuussa 2019. Heillä on silti jatkuvaa oikeuskiistaa lastensa huoltajuudesta. Vääntö jatkuu oikeussalissa lokakuussa 2020.

Lue myös: Oho! Brad Pitt vieraili Angelina Jolien ökyhuvilalla ilman lakimiehiä – eroriidat hellittävät?!


brad pitt yksityiskone
brad pitt yksityiskone