Billie Eilish

Billie Eilish, 19, poseeraa poikkeuksellisen rohkeissa kuvissa: "Voin tehdä juuri niin kuin haluan"

Ulkomaat | 03.05.2021 19:02

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Billie Eilish (oik. nimi Billie Eilish Pirate Baird O'Connell), 19, tunnetaan räväkkäästä tyylistään. 

Nuori laulaja yllätti faninsa täysin, kun hän paljasti uuden hiustyylinsä. Hänen vihreät ja mustat hiuksensa nimittäin värjättiin blondiksi.

Lisäksi Billie poseeraa tuoreen Britannian Vogue-lehden kannessa vähissä vaatteissa. Aikaisemmin laulaja on käyttänyt löysempiä vaatteita ja peitellyt muotojaan. 

Billie kertoo lehden haastattelussa käyttäneensä jonkin aikaa peruukkia, sillä hän ei halunnut paljastaa uutta tyyliään ennen uuden levynsä ilmestymistä. Äkillisen videohaastattelun takia laulaja joutui jopa ostamaan Billie Eilish -naamiaisasun verkkokaupasta, jotta hän pystyi naamioitumaan itsekseen vielä ennen levyjulkkareita.

Lue myös: Billie Eilish haki lähestymiskieltoa stalkkerilleen - karmivat yksityiskohdat häiriköstä julki

"Voin tehdä mitä haluan"

Kaunottaren mukaan uusi hiustyyli vaati peräti neljä kampaamovisiittiä, jotta musta ja vihreä saatiin vaalennettua puhtaan vaaleaksi.

- Jollain tapaa tunnen itseni naisellisemmaksi nyt, Billie kertoo lehden haastattelussa.

Valokuvauksia varten Billie halusi kokeilla pin-up-tyyliä. 

- En ole ikinä tehnyt mitään tällaista, laulaja totesi kuvausten aikana.

Lue myös: Poptähti Billie Eilish julkaisi kuvia paljaista rinnoista Instagramissa ja aiheutti somekohun - menetti heti yli 100 000 seuraajaa: "Rakastan tissejä!”

Aiemmin peittävissä vaatteissa julkisuudessakin esiintynyt Billie haluaa tehdä selväksi, että hän saa tehdä tyylillään juuri niin kuin itse haluaa.

- Minun juttuni on se, että voin tehdä juuri niin kuin haluan, laulaja täräyttää.

Hän ei pelkää arvostelijoita. Billie haluaa muistuttaa, että kaikki saavat tehdä vartalolleen mitä haluavat. Hänen mielestään kauneusleikkauksiakaan ei pitäisi hävetä, jos ne saavat ihmisen tuntemaan itsensä itsevarmemmaksi.

- Jos sinusta tuntuu siltä, että näytät hyvältä, niin näytät hyvältä. 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!