Paparazzikuvat!
Jennifer Lopez Ben Affleck

Alkoiko vanha suola janottaa? Viime kuussa kihlauksensa purkanut Jennifer Lopez bongattiin Ben Affleckin kanssa romanttiselta lomalta - katso tuoreet paparazzikuvat takavuosien Benniferistä!

Ulkomaat | 11.05.2021 12:15

Maailman kauneimmaksi laulajaksi tituleerattu Jennifer Lopez, 51, erosi viime kuussa kihlatustaan Alex ”A-Rod” Rodriguezista, 45, erohuhujen vellottua pariskunnan ympärillä liki kuukauden verran.

Lue myös: Nyt se on virallista! Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez purkivat kihlauksensa: ”Tulemme toimeen paremmin ystävinä”

Jennifer Lopez Alex Rodriguez
Jennifer ja Alex purkivat kihlauksensa viime kuussa siirrettyään häitään kahdesti.

Uudelleen lämmenneet välit

Nyt Jennifer vaikuttaisi olevan lämmittelemässä vanhempaa suhdettaan uudestaan, sillä popmusiikin megatähti nähtiin viettämässä romanttista viikonloppua ex-heilansa Ben Affleckin, 48, kanssa.

– Kaikki on tapahtunut nopeasti, ja tämä on intensiivistä, mutta Jennifer on onnensa kukkuloilla, lähipiiriin kuuluva lähde paljastaa People-julkaisulle.

Lue myös: Yllätysero! Kahdesti häitään siirtänyt Jennifer Lopez palasi sinkkumarkkinoille – Onko entisellä kihlatulla jo uusi rakas?

Jennifer Lopez Ben Affleck
"Bennifer" kuvattiin romanttisella minilomalla Montanassa.

Jenniferin ja Benin onkin nähty viettäneen enemmän aikaa yhdessä kuin aiemmin. Reilu viikko sitten ex-rakastavaiset kuvattiin Jenniferin kotona Los Angelesissa, ja jo silloin huhut uudelleen lämmenneistä väleistä kävivät kuumina.

Lue myös: Miten käy JLo:n miljoonasormuksen?! Eronnut superpari Jennifer Lopez ja Alex Rodriquez kiistävät pettämisväitteet

Romanttinen miniloma

2000-luvun alun superparin romanttinen miniloma Montanassa tarttui paparazzien linsseihin muun muassa "Benniferin" ollessa ajelemassa laskettelustaan tunnetun Big Sky -pikkukylän lähellä, jossa Benillä on yksi asunnoistaan. 

– Jennifer vietti useita päiviä Benin kanssa poissa kaupungin hälinästä. Heillä on edelleen vahva yhteys, lähde kertoi pariskunnasta.

Lauantaina parin havaittiin saapuvan takaisin Los Angelesiin yksityisellä suihkukoneella.

Jennifer Lopez Ben Affleck
Jennifer Lopez Ben Affleck
Parivaljakko palasi Los Angelesin lämpöön yksityisellä suihkukoneella.

Entiset – tai nykyiset – rakastavaiset osallistuivat ennen Montanan-lomaansa VAX LIVE: The Concert to Reunite the World -tapahtumaan. Heitä ei kuitenkaan saatu ikuistettua yhteiskuviin tapahtumapaikalla.

– He ovat aina olleet ystäviä ja nähneet toisiansa vuosien varrella, toinen sisäpiiriläinen kertoi jo huhtikuussa.

Lue myös: Romanssi päättyi! Ben Affleck taas sinkkumarkkinoilla – erosi 16 vuotta nuoremmasta näyttelijäkaunottaresta

Todelliset kohuhääsiirtäjät

Jennifer ja Ben olivat kihloissa vuonna 2002 ja he saivat medialta jopa lempinimen "Bennifer". Yhdessäolovuosiensa aikana he myös esiintyivät yhdessä elokuvissa Jersey Girl ja Gigli.

Lue myös: Rapea rantapersikka! Oletko nähnyt näin tyrmäävää bikinipeppua? Jennifer Lopez on uskomaton ilmestys!

Jennifer ja Ben siirsivät vuodelle 2003 suunniteltuja häitään vain päiviä ennen kuin heidän piti kävellä kappelin käytävää pitkin alttarille. Virallisesti superpari erosi tammikuussa 2004.

Jennifer Lopez Ben Affleck
Ben ja Jennifer vuonna 2003 vain hieman ennen suunniteltuja häitä.
Jennifer Lopez Ben Affleck
Bennifer esiintyi yhdessä myös elokuvassa Gigli. Kuva vuodelta 2003.

Ben on ollut naimisissa näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa, ja heillä on lapset, Violet, 15, Seraphina, 12 ja Samuel, 9. Jenniferillä puolestaan on kaksoset Max, 13, ja Emme, 13, entisen aviomiehensä Marc Anthonyn kanssa.

– He rakastavat toisiaan paljon ja ovat aina ihailleet toisiaan, lähipiirilähde paljasti taannoin.

Lue myös: Vau, mikä mamma! Jennifer Lopez lauloi hottisäitinsä kanssa tuutulaulun suurelle yleisölle - supertähden geeniperimä selvisi

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!