Varattu Mitte ylittää yllättäen hänen ja kumppaninsa Sonyan asettamat rajat Temptation Island Suomessa - intohimoisia hetkiä sinkkukaunottaren kanssa: "En tiedä, mitä siinä tapahtui..."

Telkkari | 07.04.2021 18:01

Tämän illan (7.4.) Temptation Island Suomi -jaksossa Sonyan kanssa seurusteleva Mitte ylittää yllättäen heidän parisuhteensa rajat bileiden aikana. 

Miesten saarella bileporukka on siirtynyt porealtaaseen nauttimaan illasta. Kamerat tallentavat, kun Mitte ja sinkku-Nanna pussailevat estottomasti.

Mitte on kuitenkin sitä mieltä, että kaksikko on ainoastaan ystäviä, eikä pussailuun liity minkäänlaisia tunteita. 

- Fiilikset Nannaa kohtaan ovat ihan vaan ystävälliset, Mitte sanoo.

Lue myös: Mitä peiton alla tapahtuu? Varattu TIS-Anna ja kaksi sinkkumiestä eksyvät samaan sänkyyn: "Seksin ylipapitar" - paljonkertova kuva!

Muhinointia peiton alla

Sinkku-Joannan mielestä Mitte ja Nanna eivät ole vain ystäviä. Hän paljastaa Mitten usein koskettelevan Nannaa esimerkiksi peiton alla piilossa.

- Mitte pussailee Nannaa kaulalle ja peiton alla hipsuttelee häntä pepusta. Ei se mun mielestä ole yhtään kaverillista. Nannelle Mitte väittää, että he ovat vain kavereita. Ei ole, Joanna analysoi.

Lue myös: "Ei me lyöty pökköä pesään" Sinkku-Miika väittää, ettei hänen ja varatun Mirkun ilta päätynyt seksiin Temptation Islandissa - kameran tallenne kertoo jotain ihan muuta!

Illan päätteeksi Nanna ja Mitte menevät nukkumaan samaan sänkyyn Mikan ja Pepsun viereen. 

Kaksikko jatkaa pussailuaan sängyssä ja siirtyvät lopulta peiton alle muhinoimaan. On epäselvää, tapahtuuko peiton alla myös jotain muuta.

- En yleensä pussaile ihmisten kanssa ylipäätään millään tavalla, mutta... En tiedä mitä siinä tapahtui. Se oli vain pussailua ja that's it, Mitte kertoo illan tapahtumista.

Lue myös: Onko tämä Temptation Islandin hulvattomin iltanuotio koskaan? Jopa grillimestari Sami Kuronen villiintyy härskiin läpänheittoon: "Maisteltiin joulukalenterin kakkosluukkua"

Temptation island suomi Nanna Mitte

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen, Lars Johnson
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!