fbq
Telkkari
31.03.2021 19:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson
Temptation Island Suomi Anna Miranda Mirkku Sonya Julia
Mitä peiton alla tapahtuu? Varattu TIS-Anna ja kaksi sinkkumiestä eksyvät samaan sänkyyn: "Seksin ylipapitar" - paljonkertova kuva!
Telkkari
31.03.2021 19:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson

Temptation Island Suomen tämän illan jaksossa (31.3) varattu Anna antaa näyttävän sylitanssin sinkku-Artulle

- Seksin ylipapitar Anna on valmiina aivan kaikkeen. Katsotaan, mitä ne pojat haluavat minulta ja mitä he pyytävät. Olen täällä valmiina, älkää vain kertoko niille sitä, Anna toteaa illan fiiliksistään.

- Anna on paljon puhunut siitä, että hänellä on oma kroppa ja oma fyysisyys. Ja hän saa päättää, mitä hän tekee omalla kropallaan. Se ollaan kyllä tällä puolella nähty, Jokke selittää.

Lue myös: Mitä ihmettä? Varatut miehet hullaantuvat Temptation Islandissa: "Joku heitti, että Henkka saa viisi euroa, jos se nuolee VP:n p***ereikää..."

Kolmisten saman peiton alla

Anna pohdiskelee illan mahdollista yöseuraa. Hän on kuitenkin epävarma siitä, kenet hän ottaisi mukaansa.

- Itse nukun joko yksin, Artun kanssa, Majurin kanssa, tai Artun ja Majurin kanssa, Anna selostaa.

Lopulta molemmat miehet päätyvät samaan makuuhuoneeseen Annan kanssa. Anna vaihtaa ensin paitaa Artun edessä, minkä jälkeen myös Majuri ilmestyy paikalle.

Ainoastaan boksereihin sonnustautunut Majuri istuu Annan päällä ja hieroo intiimialuettaan naisen kasvojen lähellä intohimoisesti. Arttu makaa kaksikon vieressä myös vähissä vaatteissa.

- Kyllä uskon, että Anna tykkäsi olla meidän välissä sängyssä. Hän tykkää huomiosta ja läheisyydestä. Eiköhän me Majurin kanssa annettu sitä, Arttu pohdiskelee.

Lue myös: TIS-Julian käsitys puolisostaan Henkasta muuttuu iltanuotiolla täysin - seuraa rakkaansa seksisessiota: "Kuulostaa siltä, etten ole tuntenut koko ihmistä"

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21.

Temptation island suomi anna Arttu Majuri