fbq
Telkkari
02.11.2021 08:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Petri Aho / Nelonen, Matti Matikainen
Tuure Kilpeläinen
Vain elämää: Suurperheen isäksi päätynyt Tuure Kilpeläinen avoimena: "Olen aina ajatellut, että en ole mikään perhetyyppi"
Telkkari
02.11.2021 08:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Petri Aho / Nelonen, Matti Matikainen

Vain elämää -ohjelmassa vietetään perjantaina (5.11.) Tuure Kilpeläisen päivää. Muusikon kotona riittää hulinaa, sillä hän ja kuvataitelijavaimo Manuela Bosco pyörittävät ison uusperheen arkea.

Tuurella on entisestä liitostaan teini-ikäiset tyttäret. Manuelalla on hieman nuoremmat lapset entisen puolisonsa Kasimir Baltzarin kanssa. Tuuren ja Manuelan ensimmäinen yhteinen lapsi on vielä taapero.

Lue myös: Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco: vauva tulossa – onnea varjostavat keskenmenot: ”Kuolema yllätti täysin”

Suurperhe kasvaa entisestään, sillä Manuela paljasti lokakuussa Instagramissa olevansa raskaana. Hän kertoi myös saaneensa tämän vuoden aikana kaksi keskenmenoa.

Tuure Kilpeläinen, Manuela Bosco
Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco odottavat toista yhteistä lastaan. Lapsi on molemmille neljäs.

Tuure kertoo perhearjestaan Vain elämää -ohjelmassa.

- Kotona on yleensä kolme alle kouluikäistä lasta ja parhaimmillaan viisi lasta. Voi olla vähän isompi puurokattila tuossa kohtaa, Tuure sanoo.

Hän toteaa pitäneensä aiemmin itseään erakkoluonteena.

- Tunsin jossain vaiheessa, että olen yksinäinen susi, joka reissailee ympäri maailmaa ja kirjoittelee. Vietän erakkomaista elämää. Toisin kävi, yhtäkkiä mulla on iso lauma ja pieniä lapsia ympärillä.

- Olen aina ajatellut, että en ole mikään perhetyyppi, mutta alan pikkuhiljaa sopeutua siihen identiteettiin, että olen sitä mitä suuremmissa määrin.

Tuure kertoo matkustelleensa maita ja mantuja yksikseen etenkin silloin, kun oli eronnut edellisestä puolisostaan eikä ollut vielä tutustunut Manuelaan.

- Reissasin ympäriinsä. Kävin aika monta kertaa kirjoittamassa Lissabonissa. Kävin Brasiliassa, Senegalissa, siellä täällä. Sehän on ollut ihan mahtavaa. Kun yksin reissailee, on aika alttiina kirjoittelemaan kaikenlaista, Tuure summaa.

Chisu tunnistaa itsessään samanlaisen erakkoluonteen.

- Tarvitsen tosi paljon yksinäistä tilaa, mikä on haaste, kun on iso perhe, Chisu sanoo.

Chisu muistuttaa, että myös vanhempien pitäisi muistaa vaalia omaa aikaa arjen keskellä.

Vain elämää Nelosella ja Ruudussa perjantaisin klo 20.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »