fbqTuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco: vauva tulossa – onnea varjostavat keskenmenot: ”Kuolema yllätti täysin” | Seiska
Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco

Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco: vauva tulossa – onnea varjostavat keskenmenot: ”Kuolema yllätti täysin”

Kotimaa | 13.10.2021 06:59

Vain elämää -tähti Tuure Kilpeläinen ja hänen puolisonsa Manuela Bosco saavt vauvan.

Manuela kertoi asiasta Instagram-tilillään.

- Meille on tulossa kevätvauva. Kummallekin neljäs biologinen. Kuudes lapsi perheessämme. Määrä kuulostaa paljolta ja sitä se onkin. Tämä sielu, kuten ei kukaan heistä, ole kuitenkaan millään muotoa itsestäänselvyys. Kuten ei ole lapsen saaminen ylipäätään, Manuela kirjoitti.

Julkaisunsa yhteydessä hän paljasti perheensä kokeneen rankkoja takaiskuja kuluneen vuoden aikana.

- Olen saanut tänä vuonna kaksi keskenmenoa. Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta keskenmenoista, eikä tosiasiallista ymmärrystä siitä mitä se voi merkitä äidille, isälle tai perheelle ylipäätään. Kuolema yllätti täysin. Vaikka puhumme lääketieteellisin termein alkion kuolemasta, on se itselleni ollut lapseni kuolema. Asia, joka on vienyt pimeille seuduille jonne ei ole ollut aikaisemmin pääsyä.

Manuelan mukaan menetykset ovat henkisiä portaaleja sinne, missä asuvat kaikki ihmisen menetykset, pettymykset, häpeä ja suru.

- Itse näissä koloissa vaeltaneena voin nyt sanoa, että sisälläni käyneet sielut ovat olleet suunnattoman suuria lahjoja. Ne ovat puhdistaneet, siivonneet ja opettaneet minua enemmän kuin harva maanpäällinen kokemus. Niin moni asia on päässyt valoon kiitos tämän varjon. Ja tämän polun uskomattoman kauniina jalokivenä on nyt pieni kasvava ihme.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!